(0 Recenzija)

Svilena ešarpa slikana rukom by Lana S

Ešarpa je oslikana najkvaltetnijim bojama za svilu koje se ne skidaju pri pranju. Dimenzije 28x150cm, 100%Svila. Laka za održavanje dovoljno je samo da se potopi u mlakoj vodi sa blagim sapunom i ostaviti da se osuši.

1
Dostupnost: Na stanju
Dostava do: 1-2 dana
Više detalja o proizvodu
Ako ste neko ko voli da se oseća sofisticirano i posebo ili želite da obradujete nekog dragog poklonom sa kojim nećete pogrešiti, ručno oslikane marame i ešarpe brenda LanaS.SoulfulJwelry su idealne za to. Pored marami i ešarpi koje su dostupne na sajtu takođe ih je moguće personalizovati po vašoj želji. Dovoljno je samo da nas kontaktirate :) Marame i ešarpe su umetnički oslikane najkvalitetnijim bojama za svilu na 100% svili od strane umetnice sa višegodišnjim internacinalnim iskustvom. Kvalitet je zagarantvan. Upakovane su u luskuznoj kutiji sa logom brenda. Ešarpa 28x150cm, 100% Svila. Dostava putem Post Express-a o trošku kupca.
Uslovi dostave
Post Express: 350,00 RSD (+50,00 RSD trošak otkupnine)
Povraćaj i zamena
Moguće je na upit i u zavisnosti od slučaja.
Podeli
Lana S
Lana S
Beograd, RS
Porudžbine
60
Član od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    Lana S je ovu pricu započela na poslednjoj godini studija Instituta za umentost u inostranstvu za vreme njenog 7 godisnjeg boravka. Motivisana mnogobrojnim umetnicima iz sveta  kreativna ideja je tinjala, a dobila oblik u Beogradu Juna 2022 kada je I započet ovaj brend. Inspiraciju pronalazi u bojama prirode, godišnjih doba, plesu, muzici, inspirativnim istorijskim ličnostima, ali i u sasvim običnim svakidašnjim stvarima koje bas takve kakve jesu čine ovaj svet posebnim. Materijali koje koristi su 100% svila i najkvalitetnije boje za svilu, za nakit najfinija pozlata, nerđajući čelik, poludrago kamenje I polimerna glina. Postoji nekoliko različitih kolekcija, i svaka ima neku posebnu celnu I priču iza sebe, pa mozete vrlo lako napraviti svoju jedinstvenu kolekciju nakita, izborom koji vas najvise privlači. Lana S je brend koji je namenjen sofisticiranoj zeni posebne harizme, koja intrigira I koja se ne boji da istakne snagu svog karaktera.
Politika poslovanja
    Post express u roku od 1 - 2 dana, a moguće je lično preuzimanje na lokaciji Beograd - Zemun.
Povraćaj i zamena
    Moguće je na upit i u zavisnosti od slučaja.