(0 Recenzija)

Reset&Glow, losion za telo

Proizvod dolazi u staklenoj teglici, 100ml. Prirodna i veganska kozmetika Ključni sastojci: PatcH20 i Aloe vera

1
Dostupnost: Na stanju
Dostava do: 3-5 dana
Više detalja o proizvodu
Ovaj proizvod omogućiće vam maksimalnu hdirataciju sa minimalno muke oko upijanja, podznojavanja, i bez osećaja težine. Bioaktivni kompleks patcH20 u kombinaciji sa Aloe Verom čine ovaj proizvod visokofunkcionalnim. Ne dobijate samo blagi bronzani sjaj već potpunu učinkovitost i ono što je najvažnije: neophodnu vlagu. Koža ga upija veoma brzo, malo je proizvoda potrebno jer je lako razmaziv, ima efekat hlađenja, koža je hidrirana, mekana i zagađena i blistava. Spoj napredne prirodne tehnologije patcH20 i Aloe vere čine idealnu simbiozu za momentalnu i dugoročnu hidrataciju, a dobijate i prirodni blagi šimer kao letnji bonus.
Uslovi dostave
Porudžbine šaljemo Post Express službom, a postoji mogućnost ličnog preuzimanja u Beogradu (smanjimo zajednički otisak). Opcija ličnog preuzimanja je u Kući Umetnica, Gospodar Jevremova 25, Beograd.
Povraćaj i zamena
Za sve informacije, kontaktirajte nas.
Podeli
HYGGE KOZMETIKA
HYGGE KOZMETIKA
Beograd, RS
Porudžbine
304
Član od
2023
Ocena
5
/5
Pratioci
0
O nama
    Mi smo mala radionica koja je sastavljena od sertifikovanih aromakozmetičara i zaljubljenika u prirodu i jednostavnost, a koja teži sveopštem skladu čoveka i prirode. Grčka reč κόσμος (kosmos) od koje je nastala reč kozmetika, označava uređenost, a mi pokušavamo da unesemo smirenost i uređenost u svakodnevicu. Za naziv smo izabrali reč danskog porekla – Hygge (hi-ge), koja označava koncept smirenosti, povratak prirodi i hedonizam trenutka. Ova reč je ideja-vodilja naše kozmetike. U sastav aromakozmetičkih preparata ulaze hladno ceđena, nerafinisana biljna ulja, eterična ulja, macerati i hidrolati, a primarni cilj jeste da dubinski hrani, neguje i obnavlja kožu. Prirodna kozmetika je takva da se tokom procesa proizvodnje apsolutno izbegava korišćenje bilo kakvih hemikalija i sintetičkih sastojaka. Prirodna kozmetika ne sadrži sintetičke mirise i boje, parafine, genetski modifikovane sirovine, pesticide, a dozvoljeni su konzervansi (emulgatori) prirodnog porekla.
Politika poslovanja
    Za sve informacije, kontaktirajte nas.
Povraćaj i zamena
    Za sve informacije, kontaktirajte nas.