(0 Recenzija)

QUE SERÁ SERÁ duks sa kapuljačom

Veličina odeće žene (internacionalne veličine)
Boja
1
Dostupnost: Na stanju
Više detalja o proizvodu
Stiže nam i jedna sudbinska HUGSYca! QUE SERÁ SERÁ je osećaj kada se prosto prepustiš sudbini da ona sama odluči za tebe šta je najbolje. Ja kad god me preplavi previše izbora i ne mogu da odlučim (Vaga sam, don’t judge) ja se potrudim da omogućim svim izborima da se dese i sednem kao gospoja i čekam sudbinu da odigra svoje karte.  Ovo je duks za sve nas sudbinski predodređene. Duks je izrađen od mekanog roko futera sa natpisom u šljiva ljubičastoj i trava zelenoj boji. *Za svaki kupljeni proizvod iz Hugsy asortimana, mi sadimo jedno drvo kako bismo vratili prirodi.
Uslovi dostave
Pošta
Povraćaj i zamena
Povrat u roku od 2 nedelje
Podeli
HUGSY
HUGSY
Novi Sad, RS
Porudžbine
0
Član od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    Hugsy je brend koji slavi individualizam i hrabrost da budemo svoji kroz pažljivo izabrane autentične reči, kao što su DUENDE (momenat kada vas umetnost ostavi bez reči), IKIGAI (pronalazak smisla života), MERAK (kada nešto radimo iz duše)… Želimo da kroz naš brend ohrabrimo svoju zajednicu da prigrli svoj unutrašnji svet i stane uz različitost i poštovanje autentičnosti kao da i podstaknemo povezivanje izmedju nas oko onog što je najvažnije – šta je za nas sreća, za čim čeznemo, čemu se nadamo. Svi materijali koje koristimo u izradi naših mekanih artikala su ručno izabrani i vrhunskog kvaliteta tako da kada dođu u ruke naše iskusne male proizvodnje koja brižljivo svaki šav utiskuje, stvara se magija!
Politika poslovanja
    Imamo minimalni uticaj na prirodu, uz svaku kupovinu biće posađeno jedno drvo. Želimo našom odećom da vas podsetimo da smo svi stvoreni za zagrljaje, a naše mekanice vam pružaju toliku nežnost da ćete se osećati kao da vas neko konstantno grli.
Povraćaj i zamena
    Povrat u roku od 2 nedelje