(0 Recenzija)

PUTER ZA SUNČANJE, Čokolada & Mango

Puter za negu celog tela. Sastav: shea i kakao puter, ulje jojobe i šargarepe, ekstrakt pasjeg trna, mirisno ulje mango i čokolada. Pakovanje od 100g.

1
Dostupnost: Na stanju
Dostava do: 2-3 dana
Više detalja o proizvodu
Puter za sunčanje dubinski hrani i neguje kožu. Zahvaljujući biljnim puterima koža postaje elastičnija što utiče na smanjenje  celulita. Čokolada&Mango puter će vam omogućiti da brzo dodjete do bronzanog tena budući da sadrži ulje  šargarepe koje je bogato karotenom, a ulje jojobe ne menja svoj kvalitet do 200 stepeni Celzijusovih. Biljni puteri prirodno imaju zaštitni faktor, ali nedovoljan. Ovaj puter koristite u kombinaciji sa zaštitnim faktorom ili samostalno u popodnevnim časovima. Izbegavajte izlaganje suncu u periodu od 11h do 17h. Proizvod nemojte držati na direktnom suncu jer se puteri tope na temperaturi tela.
Uslovi dostave
Većina proizvoda je odmah dostupna stoga Vašu porudžbinu možemo poslati najčešće u roku od 2 dana po prispeću porudžbine. Za proizvode koji se prave personalizivano po zahtevu klijenta, biće naglašeno u opisu proizvoda. Ukoliko nečim ne budete zadovoljni moguća je zamena ili povrat proizvoda, a mi ćemo Vam vratiti novac, sve u zakonski dogovorenom roku za povrat proizvoda što je 15 dana.
Povraćaj i zamena
Proizvod možete vratiti dan nakon prispeća pošiljke, a u zavisnosti od razloga vraćanja, mi ćemo Vam zameniti proizvod ili vratiti novac.
Podeli
Redena Beauty
Redena Beauty
Beograd, RS
Porudžbine
1
Član od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    Redena beauty je nastala iz velike želje da sve one proizvode kojima se nas tri negujemo godinama, podelimo sa što većim brojem poštovalaca Majke Prirode. Iza Redena beauty stoje majka i dve ćerke koje svoje proizvode stvaraju u skladu sa Majkom Prirodom. Naša kozmetika je bez štetnih konzervanasa, parabena, veštačkih boja. Potpuno je prirodna i bezbedna i gotovo jestiva.
Politika poslovanja
    Naše proizvode stvaramo sa punom odgovornošću. Sve ono što vam nudimo, mi koristimo svakodnevno.
Povraćaj i zamena
    Proizvod možete vratiti dan nakon prispeća pošiljke, a u zavisnosti od razloga vraćanja, mi ćemo Vam zameniti proizvod ili vratiti novac.