(0 Recenzija)

Purple Dream - Gornji deo Trenerke

Duks na raskopcavanje u ljubičastoj i bež boji, sa štampanim motivom planina Materijal: 100% Organski pamuk Štampa: DTG tehnika

Veličina odeće žene (internacionalne veličine)
1
Dostupnost: Na stanju
Dostava do: 2-3 dana
Više detalja o proizvodu
Naš duks od organskog pamuka je poseban po svom jedinstvenom dizajnu i ručnoj izradi. Svaki komad je pažljivo kreiran sa fokusom na udobnost, kvalitet i autentičnost, nudeći vam ne samo odevni komad, već i iskustvo koje će vas obuzeti mekoćom i stilom. Kao deo naše posvećenosti održivoj modi, biramo organski pamuk koji ne samo da podržava zdravlje naše planete, već i obezbeđuje fer uslove za radnike. Svojim izborom našeg duksa, ne samo da birate komad koji je prijateljski nastrojen prema okolini, već podržavate i etički pristup modi.
Uslovi dostave
Odgovornost kupca je da obezbedi tačnu i sigurnu adresu na koju u svakom trenutku može biti isporučen paket, kao i broj telefona radi lakseg kontaktiranja kurira. Sve pošiljke se šalju kurirskom službom D Express. Da li postoji mogućnost praćenja pošiljke? Možete nas kontaktirati putem maila ili instagrama u vezi koda za praćenje pošiljke. Koji je rok izrade i isporuke? Svi komadi se izradjuju po porudzbini pa je rok izrade i isporuke oko 7 - 10 radnih dana.
Povraćaj i zamena
Svi Elephant Spirit komadi koji se poruce ali iz nekog razloga nisu odgovarajuci, mozemo zameniti ili vam mozemo vratiti novac.
Podeli
Elephant Spirit
Elephant Spirit
Nis, RS
Porudžbine
59
Član od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    Dobrodošli u Elephant Spirit, gde snaga slona susreće duh slobode. Kvalitet, dobra komunikacija i dugovečnost su temelji na kojima možete uvek računati. Naša odeća nije samo stilski izraz, već podrška koja vam omogućava slobodu pokreta, udobnost i jednostavnost. Elephant Spirit je više od brenda - to je misija, inspirisan prirodom. Naš minimalistički dizajn odražava se u odeći koja je laka za kombinovanje. Koristimo visokokvalitetne prirodne materijale i boje kako bismo vam pružili udobnu odeću koja će vam prijati u svakom trenutku. Uz nas, ne samo da se osećate prirodno u odeći koju nosite, već i doprinosite očuvanju planete. Zalažemo se za održivost, birajući materijale koji su prijateljski nastrojeni prema životnoj sredini. Jer verujemo da zajedničkim snagama možemo oblikovati bolju budućnost. Pridružite se Elephant Spirit zajednici i otkrijte snagu slona u sebi. Nosite odeću koja oslobađa duh i podržava vašu udobnost, jer u svakom trenutku zaslužujete osećaj slobode i autentičnosti.
Politika poslovanja
    Etika i integritet: Integritet je temelj našeg poslovanja. Svojim poslovnim praksama, težimo ka visokim standardima etičnosti, poštenja i odgovornosti, osiguravajući da svaki korak koji preduzimamo odražava naše duboko ukorenjene vrednosti. Kvalitet i zadovoljstvo klijenata: Za Elephant Spirit, kvalitet nije samo standard, već naša strast. Posvećeni smo pružanju proizvoda visokog kvaliteta koji ne samo da zadovoljavaju, već i nadmašuju očekivanja naših kupaca, osiguravajući njihovo dugoročno zadovoljstvo i poverenje. Održivost i društvena odgovornost: Elephant Spirit se ponosi svojim održivim pristupom poslovanju. Svesni smo uticaja koji imamo na životnu sredinu i zajednicu, te se trudimo da svakim korakom unapredimo svoj ekološki otisak i doprinesemo dobrobiti okoline i društva. Sigurnost i zaštita podataka: Kod nas je sigurnost na prvom mestu. Posvećeni smo zaštiti podataka naših kupaca i zaposlenih, pružajući im sigurno okruženje za poslovanje i interakciju sa našim brendom. Transparentnost: Elephant Spirit se ponosi transparentnošću u svim aspektima svog poslovanja. Naša otvorena komunikacija i redovno izveštavanje o našim aktivnostima osiguravaju da naši kupci i saradnici uvek budu u toku sa onim što radimo i kako radimo. Inovacija i kontinuirano unapređenje: Inovacija je srž našeg postojanja. Neprestano težimo ka pronalaženju novih i boljih načina za unapređenje naših proizvoda, usluga i poslovnih procesa, osiguravajući da ostanemo ispred trendova i zadovoljimo potrebe naših kupaca uvek i svuda.
Povraćaj i zamena
    Svi Elephant Spirit komadi koji se poruce ali iz nekog razloga nisu odgovarajuci, mozemo zameniti ili vam mozemo vratiti novac.