(0 Recenzija)

MAC MACRAME

Privezak pečurka MAC MACRAME

Materijal- pamučni macrame konac

4EUR
Boja
1
Dostupnost: Pravljenje po porudžbini
Dostava do: 1-2 dana
Vise detalja o proizvodu
Macrame privesci u obliku pečurke su ručno izrađeni ukrasi koji su inspirisani prirodom i tradicionalnom umetnošću makrame tehnike. Svaki privezak predstavlja malu pečurku, napravljenu od prirodne pamučne niti, koja je vezana u različite dekorativne oblike i uzorke. Jedna od najboljih karakteristika ovih privezaka je njihova personalizacija. Mogu se izraditi u različitim bojama i veličinama, a takođe možete birati između različitih modela (vrsta) pečurki. To znači da možete prilagoditi privezak svojim željama ili ga napraviti kao savršen poklon za nekoga kome je stalo do prirode i tradicionalnih umetnosti ili ga pokloniti nekome ko voli baš odredjenu vrstu pečurki. Macrame privesci u obliku pečurke su jedinstveni, dekorativni i ekološki prihvatljivi ukrasi koji su savršeni za dodavanje ličnog stila vašim predmetima ili prostoru.
Uslovi dostave
Proizvode saljemo Postexpress-om ili Bex kurirskom službom. Cena dostave zavisi od težine i veličine paketa. Cena dostave koju vidite ispod proizvoda je prosečna cena, ne odgovara svakom proizvodu. Plaćanje se može vršiti pouzećem ili uplatom na račun. Troškove dostave snosi kupac. Mogućnost ličnog preuzimanja u Valjevu, po dogovoru.
Povracaj i zamena
Ukoliko iz bilo kog razloga niste zadovoljni sa kupljenim proizvodom, možete ga vratiti neoštećenog u roku od 10 dana i dobiti kompletan povraćaj novca ili ga zameniti za neki drugi. Troškove dostave snosi kupac, osim ako nije greška prodavca. Ovo se ne odnosi na custom made proizvode (proizvode gde sami birate veličinu npr).
Podeli
Card image
Porudzbine
4
Clan od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
MAC MACRAME je vaša mala prodavnica macrame umetničkih proizvoda, koja je nastala iz želje i potrebe uređenja sopstvenog doma u boho stilu. Akcenat stavljamo ne samo na dekoraciju prostora, već i na upotrebljivost naših proizvoda. Želeli smo da spojimo lepo i korisno, a opet jedinstveno, ručno rađeno sa puno pažnje i ljubavi.

Saznaj vise