(0 Recenzija)

Piling-maska Skintherapy + koktel hirolata

Maska 50ml Koktel hidrolata 50ml staklena ambalaža

1
Dostupnost: Na stanju
Dostava do: 3-5 dana
Više detalja o proizvodu
Ova posebna maska namenjena je svim tipovima kože. Od standardnih glinenih maski razlikuje se dodatnim aktivnim sastojcima i biranim sirovinama koji upotpunjavaju dejstvo maske. Čarobni prah reiši gljive, mungo pasulja, kelp alge, baobab praha, matcha čaja, kaolina, zelene gline, badem brašna i ovsenih mekinja čine kombinaciju koja čisti pore od nagomilanih nečistoća istovremeno zadržavajući vlažnost i sprečavajući isušivanje regeneriše kožu.
Uslovi dostave
Porudžbine šaljemo Post Express službom, a postoji mogućnost ličnog preuzimanja u Beogradu (smanjimo zajednički otisak). Opcija ličnog preuzimanja je u Kući Umetnica, Gospodar Jevremova 25, Beograd.
Povraćaj i zamena
Za sve informacije, kontaktirajte nas.
Podeli
HYGGE KOZMETIKA
HYGGE KOZMETIKA
Beograd, RS
Porudžbine
302
Član od
2023
Ocena
5
/5
Pratioci
0
O nama
    Mi smo mala radionica koja je sastavljena od sertifikovanih aromakozmetičara i zaljubljenika u prirodu i jednostavnost, a koja teži sveopštem skladu čoveka i prirode. Grčka reč κόσμος (kosmos) od koje je nastala reč kozmetika, označava uređenost, a mi pokušavamo da unesemo smirenost i uređenost u svakodnevicu. Za naziv smo izabrali reč danskog porekla – Hygge (hi-ge), koja označava koncept smirenosti, povratak prirodi i hedonizam trenutka. Ova reč je ideja-vodilja naše kozmetike. U sastav aromakozmetičkih preparata ulaze hladno ceđena, nerafinisana biljna ulja, eterična ulja, macerati i hidrolati, a primarni cilj jeste da dubinski hrani, neguje i obnavlja kožu. Prirodna kozmetika je takva da se tokom procesa proizvodnje apsolutno izbegava korišćenje bilo kakvih hemikalija i sintetičkih sastojaka. Prirodna kozmetika ne sadrži sintetičke mirise i boje, parafine, genetski modifikovane sirovine, pesticide, a dozvoljeni su konzervansi (emulgatori) prirodnog porekla.
Politika poslovanja
    Za sve informacije, kontaktirajte nas.
Povraćaj i zamena
    Za sve informacije, kontaktirajte nas.