(0 Recenzija)

Narukvica tkana

Materijal: Pamuk, vuna Tehnika izrade: Tkanje Dimenzije: Standard Vreme izrade: 4 sati

Boja
1
Dostupnost: Na stanju
Dostava do: 1-2 dana
Više detalja o proizvodu
Dekorativne tkane narukvice sa motivom srpske tkanice su stilizovani detalj koji je primeren savremenom kupcu. Finog prepletaja sa srebrnim elementima i metalnom kopčom, predstavljaju rafiniran modni detalj, kao praktičan i efektan asesoar u svečanim prilikama i svakodnevnom odevanju.
Uslovi dostave
poštarina je 300 RSD, paket stiže u roku od 2,3 radna dana, kupac plaća poštarinu
Povraćaj i zamena
Nisu mogući povraćaj i zamena
Podeli
Etno mreža
Etno mreža
Beograd, RS
Porudžbine
0
Član od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    Etno mreža je krovna asocijacija proizvođača rukotvorina iz cele Srbije organizovanih u zanatska udruženja i zadruge koje izrađuju autentične rukotvorine primenom tradicionalnih tehnika. Cilј Etno mreže je očuvanje tradicionalnog nasleđa kroz osposoblјavanje i ekonomsko osnaživanje žena i mladih za tržišnu proizvodnju rukotvorina. Osnovana je u maju 2005. uz podršku USAID-a i izrasla je u vodeću strukovnu organizaciju koja pruža obuku, stručnu podršku i postavlјa standarde u proizvodnji rukotvorina za svoje članove. Etno mreža se zalaže za ekonomsku i društvenu afirmaciju proizvođača rukotvorina i sprovodi mere kojima tradicionalno nasleđe stavlјa u službu lokalnog razvoja i zapošlјavanja.
Politika poslovanja
    naši proizvodi su handmade, unikatni možemo ugovoriti koju vrstu dostave želite ukoliko je potreban neki određeni model/dezen proizvoda, javite nam se barem 2 nedelje unapred
Povraćaj i zamena
    Nisu mogući povraćaj i zamena