(2 Recenzija)

N + C serum, Vitamine formula

30ml staklena ambalaža

1
Dostupnost: Na stanju
Dostava do: 3-5 dana
Više detalja o proizvodu
Ovaj moćni serum, jedan od Hygge bestseller-a, namenjen je svima koji žele optimalnu, jednostavnu i učinkovitu formulaciju. Serum je formulisan s akcentom na dva vitamina: Niacinamid i Vitamin C. Namenjen je svima koji žele čistiju, zaglađenu kožu, s manje fleka, s vizuelno manjim porama, zdraviji sveukupni izgled i prevenciju preuranjenog starenja. Aktivni sastojci pomažu kod hipepigmentacija, viška sebuma, nedovoljno čistih pora, mitisera i akni. Niacinamid je snažan antioksidans koji pozitivno deluje na kožu sklonu aknama. Vitamin C je u ovoj formulaciji u stabilnom obliku i nije fotosenzitivan. Vitamin C dokazano pomaže u neutralisanju slobodnih radikala u našem telu koji dovode do oksidativnog stresa. Ovo pomaže u sprečavanju prevremenog starenja kože i odlaganju vidljivih znakova biološkog starenja kože. UPOTREBA: Prve dve-tri nedelje nanositi ujutro, tri puta nedeljno, pre hidratantne kreme, a nakon tonika ili umivanja. Nakon dve-tri nedelje može se i koristiti svakodnevno.
Uslovi dostave
Porudžbine šaljemo Post Express službom, a postoji mogućnost ličnog preuzimanja u Beogradu (smanjimo zajednički otisak). Opcija ličnog preuzimanja je u Kući Umetnica, Gospodar Jevremova 25, Beograd.
Povraćaj i zamena
Za sve informacije, kontaktirajte nas.
Podeli
HYGGE KOZMETIKA
HYGGE KOZMETIKA
Beograd, RS
Porudžbine
317
Član od
2023
Ocena
5
/5
Pratioci
0
O nama
    Mi smo mala radionica koja je sastavljena od sertifikovanih aromakozmetičara i zaljubljenika u prirodu i jednostavnost, a koja teži sveopštem skladu čoveka i prirode. Grčka reč κόσμος (kosmos) od koje je nastala reč kozmetika, označava uređenost, a mi pokušavamo da unesemo smirenost i uređenost u svakodnevicu. Za naziv smo izabrali reč danskog porekla – Hygge (hi-ge), koja označava koncept smirenosti, povratak prirodi i hedonizam trenutka. Ova reč je ideja-vodilja naše kozmetike. U sastav aromakozmetičkih preparata ulaze hladno ceđena, nerafinisana biljna ulja, eterična ulja, macerati i hidrolati, a primarni cilj jeste da dubinski hrani, neguje i obnavlja kožu. Prirodna kozmetika je takva da se tokom procesa proizvodnje apsolutno izbegava korišćenje bilo kakvih hemikalija i sintetičkih sastojaka. Prirodna kozmetika ne sadrži sintetičke mirise i boje, parafine, genetski modifikovane sirovine, pesticide, a dozvoljeni su konzervansi (emulgatori) prirodnog porekla.
Politika poslovanja
    Za sve informacije, kontaktirajte nas.
Povraćaj i zamena
    Za sve informacije, kontaktirajte nas.