(0 Recenzija)

Uljani prirodni parfem, Molecule Hygge

30ml, staklena ambalaza

1
Dostupnost: Na stanju
Dostava do: 3-5 dana
Više detalja o proizvodu
Miriše na zeleno. Na aromatično. Na toplo. Kompleksno, a jednostavno. Ulazak u neko eskapističko mesto s kog dopiru kompleksni mirisi začina, ali eskapizam je zelene boje, ono zeleno kao kad je trava orošena, kad udahnete letnju šumu prvi put i so u vazduhu. Miriše na amber. Miriše na toplo, na vatru i kuvanje vina s biberom i kardamomom, na gurmansko, a opet sveže, kao vrh Lovćena ili Stare planine. Miriše na senzualnost, nežnost pomešanu s kiptenjem, na zavodljivost Italijanke, na šarmantni sjaj francuskog sela i beretki. Na kolače s đumbirom i mekano, na boju mesa, slatki med i sveži vetar. Prust je, tragajući za izgubljenim vremenom, kada je osetio miris madlena i čaja shvatio da su mirisi neverovatan prozor u sećanja. Uhvatio je tu čulnu sinesteziju mirisa, boja i oblika. A kada mirišete sasvim posebno, onda ćete sigurno ostati deo te aktivacije sećanja. Svež, pomalo puderast, drvenast, začinski i opojan. Neprestano vas tera da ga pomirišete još jednom, i još jednom.
Uslovi dostave
Porudžbine šaljemo Post Express službom, a postoji mogućnost ličnog preuzimanja u Beogradu (smanjimo zajednički otisak). Opcija ličnog preuzimanja je u Kući Umetnica, Gospodar Jevremova 25, Beograd.
Povraćaj i zamena
Za sve informacije, kontaktirajte nas.
Podeli
HYGGE KOZMETIKA
HYGGE KOZMETIKA
Beograd, RS
Porudžbine
343
Član od
2023
Ocena
5
/5
Pratioci
0
O nama
    Mi smo mala radionica koja je sastavljena od sertifikovanih aromakozmetičara i zaljubljenika u prirodu i jednostavnost, a koja teži sveopštem skladu čoveka i prirode. Grčka reč κόσμος (kosmos) od koje je nastala reč kozmetika, označava uređenost, a mi pokušavamo da unesemo smirenost i uređenost u svakodnevicu. Za naziv smo izabrali reč danskog porekla – Hygge (hi-ge), koja označava koncept smirenosti, povratak prirodi i hedonizam trenutka. Ova reč je ideja-vodilja naše kozmetike. U sastav aromakozmetičkih preparata ulaze hladno ceđena, nerafinisana biljna ulja, eterična ulja, macerati i hidrolati, a primarni cilj jeste da dubinski hrani, neguje i obnavlja kožu. Prirodna kozmetika je takva da se tokom procesa proizvodnje apsolutno izbegava korišćenje bilo kakvih hemikalija i sintetičkih sastojaka. Prirodna kozmetika ne sadrži sintetičke mirise i boje, parafine, genetski modifikovane sirovine, pesticide, a dozvoljeni su konzervansi (emulgatori) prirodnog porekla.
Politika poslovanja
    Za sve informacije, kontaktirajte nas.
Povraćaj i zamena
    Za sve informacije, kontaktirajte nas.