(0 Recenzija)

Midi heklana haljina sa šlicem sa strane

Mrežasta heklana midi haljina sa cvetićima Materijal:pamuk,microfiber Ručno pranje ili u mašini koja sadrži program za ručno pranje.

Veličina odeće žene (internacionalne veličine)
1
Dostupnost: Na stanju
Dostava do: 1-2 dana
Više detalja o proizvodu
Karakteristike proizvoda: • Ručni rad: Svaka haljina je ručno heklana sa posebnom pažnjom prema detaljima, garantujući visok kvalitet i jedinstvenost svakog komada. • Mrežasti dizajn: Lagan i prozračan, mrežasti uzorak ove haljine čini je idealnom za tople letnje dane i večeri. Elegantna mrežasta struktura naglašava vašu siluetu, pružajući ženstveni izgled. • Heklani cvetići: Delikatno heklani cvetići pažljivo su raspoređeni po haljini, dodajući šarm i romantičan dodir. Ovi cvetni detalji čine svaki komad jedinstvenim umetničkim delom. • Midi dužina: Midi dužina haljine savršeno balansira između elegancije i praktičnosti, omogućavajući vam da je nosite u raznim prilikama – od ležernih šetnji do večernjih izalazaka. • Prirodni materijali: Napravljena od visokokvalitetnih, prirodnih vlakana, ova haljina je prijatna za kožu i ekološki prihvatljiva.
Uslovi dostave
Troškove poštarine snosi kupac
Povraćaj i zamena
Reklamacije primamo ukoliko predmet koji ste primili ne odgovara opisu, ukoliko je oštećen našom krivicom ili ste dobili pogrešan paket. U tom slučaju zamena je o našem trošku.
Podeli
Heklani svet
Heklani svet
Sjenica, RS
Porudžbine
0
Član od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    Heklani svet je brend koji je nastao iz ljubavi prema modi,ručnom radu i tradiciji. Svi naši komadi su ručno radjeni tehnikama heklanja,pletenja i tkanja i prave se od najkvalitetnijih prirodnih prediva. Komadi su namenjeni su različite tipove žena i za različite prilike. Autenticnost,estetika i kvalitet su ono sto uvek imamo na umu dok svoje ideje pretvaramo u stvarnost.
Politika poslovanja
    Svi naši komadi odece se prave od najkvalitetnijih prirodnih prediva.
Povraćaj i zamena
    Reklamacije primamo ukoliko predmet koji ste primili ne odgovara opisu, ukoliko je oštećen našom krivicom ili ste dobili pogrešan paket. U tom slučaju zamena je o našem trošku.