(0 Recenzija)

MAC MACRAME

Macrame glodalice - zeka

Glodalice su napravljene od drvene alke (prečnik oko 7cm) i pamučnog macrame konca. Što ih čini sigurnim za bebe, a takodje i za okolinu.

4EUR
Boja
1
Dostupnost: Pravljenje po porudžbini
Dostava do: 1-2 dana
Vise detalja o proizvodu
Macrame glodalice za bebe su ručno izrađene igračke koje kombinuju prirodne materijale i različite oblike životinja. Izrađene su od ekološki prihvatljivih materijal i pružaju sigurnost za bebe, jer ne sadrži štetne hemikalije ili plastiku. Macrame rad se izrađuje od prirodne pamučne niti, koja je takođe bezbedna za bebe. Ova vrsta igračke je savršena za bebe koje su u fazi rasta zubića, jer im pruža olakšanje i umirujući efekat prilikom grickanja i žvakanja. Osim toga, ove glodalice su takođe korisne za razvijanje motoričkih veština beba, jer ih podstiču na držanje i istraživanje. Jedna od najboljih karakteristika ovih glodalice je mogućnost izbora boja, što omogućava personalizaciju i prilagođavanje individualnim potrebama i željama. Vežbamo prstiće i češemo zubiće i čuvamo životnu sredinu. Drveni prsten savršeno odgovara malenim ručicama, a neobična tekstura zekinih ušiju je veoma zanimljiva za grickanje. Naša beba ih obožava!
Uslovi dostave
Proizvode saljemo Postexpress-om ili Bex kurirskom službom. Cena dostave zavisi od težine i veličine paketa. Cena dostave koju vidite ispod proizvoda je prosečna cena, ne odgovara svakom proizvodu. Plaćanje se može vršiti pouzećem ili uplatom na račun. Troškove dostave snosi kupac. Mogućnost ličnog preuzimanja u Valjevu, po dogovoru.
Povracaj i zamena
Ukoliko iz bilo kog razloga niste zadovoljni sa kupljenim proizvodom, možete ga vratiti neoštećenog u roku od 10 dana i dobiti kompletan povraćaj novca ili ga zameniti za neki drugi. Troškove dostave snosi kupac, osim ako nije greška prodavca. Ovo se ne odnosi na custom made proizvode (proizvode gde sami birate veličinu npr).
Podeli
Card image
Porudzbine
4
Clan od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
MAC MACRAME je vaša mala prodavnica macrame umetničkih proizvoda, koja je nastala iz želje i potrebe uređenja sopstvenog doma u boho stilu. Akcenat stavljamo ne samo na dekoraciju prostora, već i na upotrebljivost naših proizvoda. Želeli smo da spojimo lepo i korisno, a opet jedinstveno, ručno rađeno sa puno pažnje i ljubavi.

Saznaj vise