(0 Recenzija)

Macrame glodalice - zeka

Glodalice su napravljene od drvene alke (prečnik oko 7cm) i pamučnog macrame konca. Što ih čini sigurnim za bebe, a takodje i za okolinu.

Boja
1
Dostupnost: Pravljenje po porudžbini
Dostava do: 1-2 dana
Više detalja o proizvodu
Macrame glodalice za bebe su ručno izrađene igračke koje kombinuju prirodne materijale i različite oblike životinja. Izrađene su od ekološki prihvatljivih materijal i pružaju sigurnost za bebe, jer ne sadrži štetne hemikalije ili plastiku. Macrame rad se izrađuje od prirodne pamučne niti, koja je takođe bezbedna za bebe. Ova vrsta igračke je savršena za bebe koje su u fazi rasta zubića, jer im pruža olakšanje i umirujući efekat prilikom grickanja i žvakanja. Osim toga, ove glodalice su takođe korisne za razvijanje motoričkih veština beba, jer ih podstiču na držanje i istraživanje. Jedna od najboljih karakteristika ovih glodalice je mogućnost izbora boja, što omogućava personalizaciju i prilagođavanje individualnim potrebama i željama. Vežbamo prstiće i češemo zubiće i čuvamo životnu sredinu. Drveni prsten savršeno odgovara malenim ručicama, a neobična tekstura zekinih ušiju je veoma zanimljiva za grickanje. Naša beba ih obožava!
Uslovi dostave
Proizvode saljemo Postexpress-om ili Bex kurirskom službom. Cena dostave zavisi od težine i veličine paketa. Cena dostave koju vidite ispod proizvoda je prosečna cena, ne odgovara svakom proizvodu. Plaćanje se može vršiti pouzećem ili uplatom na račun. Troškove dostave snosi kupac. Mogućnost ličnog preuzimanja u Valjevu, po dogovoru.
Povraćaj i zamena
Ukoliko iz bilo kog razloga niste zadovoljni sa kupljenim proizvodom, možete ga vratiti neoštećenog u roku od 10 dana i dobiti kompletan povraćaj novca ili ga zameniti za neki drugi. Troškove dostave snosi kupac, osim ako nije greška prodavca. Ovo se ne odnosi na custom made proizvode (proizvode gde sami birate veličinu npr).
Podeli
MAC MACRAME
MAC MACRAME
Valjevo , RS
Porudžbine
18
Član od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    MAC MACRAME je vaša mala prodavnica macrame umetničkih proizvoda, koja je nastala iz želje i potrebe uređenja sopstvenog doma u boho stilu. Akcenat stavljamo ne samo na dekoraciju prostora, već i na upotrebljivost naših proizvoda. Želeli smo da spojimo lepo i korisno, a opet jedinstveno, ručno rađeno sa puno pažnje i ljubavi.
Politika poslovanja
    Prozvodi koji su do sada izloženi ovde predstavljaju samo modele i napravljeni su za naš dom. Ovo je ujedno i naša garancija da su macrame proizvodi jako izdržljivi, jer su svi već isprobani. Proizvodi se prave po porudžbini, osim ako nije naznačeno da je dostupan odmah. Rok isporuke zavisi od veličine proizvoda, o tome se dogovaramo prilikom porudžbine. Imate i mogućnost izrade po sopstvenoj želji, to uključuje korekcije dimenzija prema vašim potrebama, promenu boje (u zavisnosti od dostupnog materijala) ili neke izmene u samom radu. Svaki proizvod koji poručite je jedinstven sam po sebi. Nijanse boja se mogu razlikovati od onih na slici, u zavisnoisti od dostupnog materijala, ali trudimo se da te razlike ni ne primetite. Svi proizvodi koji sadrže drvo su izradjeni od kvalitetnog punog i dugotrajnog drveta, prelakirani eko farbom na bazi potpuno prirodnih materijala. Trudimo se da svi proizvodi budu eko friendly, na taj način brinemo o životnoj sredini. Otvoreni smo i za potpuno nove ideje! Ako imate bilo kakva pitanja slobodno pišite, rado ćemo vam objasniti sve šta treba! ♥
Povraćaj i zamena
    Ukoliko iz bilo kog razloga niste zadovoljni sa kupljenim proizvodom, možete ga vratiti neoštećenog u roku od 10 dana i dobiti kompletan povraćaj novca ili ga zameniti za neki drugi. Troškove dostave snosi kupac, osim ako nije greška prodavca. Ovo se ne odnosi na custom made proizvode (proizvode gde sami birate veličinu npr).