(0 Recenzija)

LYKKE beard oil

1
Dostupnost: Na stanju
Dostava do: 3-5 dana
Više detalja o proizvodu
Splet pažljivo odabranih prirodnih i organskih ulja tu su da priđu bradi, ali i osetljivoj koži ispod nje. Možete macnuti u prolazu ili kao deo rutine. Ulje semenki kamelije, puno skvalana, idealno je da neguje i kosmati deo i onaj deo ispod kože. Dobro se upija i štiti kožu od spoljnih uticaja.  Hladno ceđeno ulje koštica kajsija se lako apsorbuje i ne ostavlja mastan trag na koži Gotu kola, kao tradicionalni azijski sastojak, divno regeneriše kožu i neguje je. Brada će biti mekana, nežnija, oporavljena, s tendencijom bržeg rasta, a koža ispod hidrirana, negovana, s manje iritacija.
Uslovi dostave
Porudžbine šaljemo Post Express službom, a postoji mogućnost ličnog preuzimanja u Beogradu (smanjimo zajednički otisak). Opcija ličnog preuzimanja je u Kući Umetnica, Gospodar Jevremova 25, Beograd.
Povraćaj i zamena
Za sve informacije, kontaktirajte nas.
Podeli
HYGGE KOZMETIKA
HYGGE KOZMETIKA
Beograd, RS
Porudžbine
343
Član od
2023
Ocena
5
/5
Pratioci
0
O nama
    Mi smo mala radionica koja je sastavljena od sertifikovanih aromakozmetičara i zaljubljenika u prirodu i jednostavnost, a koja teži sveopštem skladu čoveka i prirode. Grčka reč κόσμος (kosmos) od koje je nastala reč kozmetika, označava uređenost, a mi pokušavamo da unesemo smirenost i uređenost u svakodnevicu. Za naziv smo izabrali reč danskog porekla – Hygge (hi-ge), koja označava koncept smirenosti, povratak prirodi i hedonizam trenutka. Ova reč je ideja-vodilja naše kozmetike. U sastav aromakozmetičkih preparata ulaze hladno ceđena, nerafinisana biljna ulja, eterična ulja, macerati i hidrolati, a primarni cilj jeste da dubinski hrani, neguje i obnavlja kožu. Prirodna kozmetika je takva da se tokom procesa proizvodnje apsolutno izbegava korišćenje bilo kakvih hemikalija i sintetičkih sastojaka. Prirodna kozmetika ne sadrži sintetičke mirise i boje, parafine, genetski modifikovane sirovine, pesticide, a dozvoljeni su konzervansi (emulgatori) prirodnog porekla.
Politika poslovanja
    Za sve informacije, kontaktirajte nas.
Povraćaj i zamena
    Za sve informacije, kontaktirajte nas.