(0 Recenzija)

Modna i sportska odeća ARAL KOLEKCIJA

Lanena haljina za devojčice DORA, ARAL kolekcija

Mterijal Lan 85% viskoza 15% Šivenje po meri

38EUR
Boja
1
Dostupnost: Pravljenje po porudžbini
Dostava do: 10-14 dana
Vise detalja o proizvodu
Lanena haljina za devojčice DORA je prava letnja razigrana rapsodija živih boja i laganog materijala.  Bilo da je birate u animal printu ili krem boji sa zlatnim posipom. Dupli karner rukavi i vezivanje u mašnu na leđima, malim sanjalicama daje krila da uhvate ritam na suncu. Pravimo po poruđžbini , delo su vrednih ruku male porodične radionice sa dugogodišnjom  izradom u modnom salonu. Prati ručno ili mašinsko pranje na programu za fino pranje, sušiti na vazduhu.
Uslovi dostave
Dostavljamo Postekspres kurisrskom službom ili Bex kurirskom službom. Na iznos iznad 6.000 dinara poštarina je besplatna.
Povracaj i zamena
PTT je besplatan za poruđžbine  iznad 6.000 dinara. Odeća  izrađena u veličinama od M do XL može da se zameni. Za odeću rađenu po meri ne radimo povraćaj. Rok zamene robe  je 3 radna dana  uz plaćanje povratne PTT usluge. Prilikom izrade odeće po meri naplaćujemo avans 20% od ukupne cene proizvoda.
Podeli
Porudzbine
3
Clan od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
Pravimo garderobu za žene i devojčice . Odevne kombinacije koje odišu ženstvenom notom za ceo dan . Elegantna crta svakog odevnog predmeta je naš pečat.

Saznaj vise