(0 Recenzija)

Komplet : Neseser i prostirka za bebe - Pliš

Boja
1
Dostupnost: Pravljenje po porudžbini
Više detalja o proizvodu
My mini me neseseri vašu torbu za bebine stvari drže urednom i organizovanom. My mini me prostirka za presvlacenje bebe idealna je za svaku priliku. Dimenzije prostirke su 40×60, a spakovana staje u my mini me neseser za bebe. I neseser i prostirka su perivi u mašini na 30C. Za pliš kolekciju smo birali najmekši i najkvalitetniji pliš.
Uslovi dostave
Roba se dostavlja na području cele Srbije. Isporuku vrši kurirska služba Post Express i D Express. Isporuka porudžbine je u roku od dva do pet radnih dana od trenutka naručivanja. Rok dostave može biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni ili je kupac potvrdu o online kupovini dobio u toku vikenda ili državnih praznika.
Povraćaj i zamena
Reklamacije primamo u roku od 15 dana od dana prijema posiljke.
Podeli
My mini me
My mini me
Loznica, RS
Porudžbine
2
Član od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    Brend My mini me je nastao iz ljubavi jedne mame da stvori kreativne i funkcionalne stvari za mamu i bebu. Fokusirani smo na organizovanost mame i njene torbe. Biramo najkvalitetnije i najmekše materijale. Da izbegnete uniformisanost tu smo za sve vas koji žele jedinstvene, ručno rađene i unikatene komade za vas i vaše dete.
Politika poslovanja
    .
Povraćaj i zamena
    Reklamacije primamo u roku od 15 dana od dana prijema posiljke.