(0 Recenzija)

Purifying Face Cream, Detox formula

50ml staklena ambalaža

1
Dostupnost: Na stanju
Dostava do: 3-5 dana
Više detalja o proizvodu
Purifying face cream namenjena je onima sa kombinovanom i masnom kožom lica. Purifying krema balansira prirodni sebum kože i povoljno utiče na dehidrirane delove. Posebno odabrana prirodna ulja poboljšavaju sveukupnu teksturu kože. Formulacija je kreirana tako da hidrira kožu, čini je glatkom i smanjuje vidljivost proširenih pora i hiperpigmentacija. Hladno ceđeno ulje lešnika idealno je za ovaj tip kože; sjajan emolijens koji pomaže kod prekomernog lučenja sebuma. Seronoa Serrulata deo je multiflunkcionalnog kompleksa koji osigurava dugoročnu regulaciju prekomerne proizvodnje sebuma. Pomaže kod oštećene i nečiste kože. Niacinamid, kao oblik vitamina B3, stabilan je aktivni sastojak i pomoći će koži da zadrži neophodnu vlagu, delovaće antiinflamatorno i uticaće na hiperpigmentacije. UPOTREBA: Naneti nakon seruma, ujutro i uveče. Po potrebi dodati sloj.
Uslovi dostave
Porudžbine šaljemo Post Express službom, a postoji mogućnost ličnog preuzimanja u Beogradu (smanjimo zajednički otisak). Opcija ličnog preuzimanja je u Kući Umetnica, Gospodar Jevremova 25, Beograd.
Povraćaj i zamena
Za sve informacije, kontaktirajte nas.
Podeli
HYGGE KOZMETIKA
HYGGE KOZMETIKA
Beograd, RS
Porudžbine
317
Član od
2023
Ocena
5
/5
Pratioci
0
O nama
    Mi smo mala radionica koja je sastavljena od sertifikovanih aromakozmetičara i zaljubljenika u prirodu i jednostavnost, a koja teži sveopštem skladu čoveka i prirode. Grčka reč κόσμος (kosmos) od koje je nastala reč kozmetika, označava uređenost, a mi pokušavamo da unesemo smirenost i uređenost u svakodnevicu. Za naziv smo izabrali reč danskog porekla – Hygge (hi-ge), koja označava koncept smirenosti, povratak prirodi i hedonizam trenutka. Ova reč je ideja-vodilja naše kozmetike. U sastav aromakozmetičkih preparata ulaze hladno ceđena, nerafinisana biljna ulja, eterična ulja, macerati i hidrolati, a primarni cilj jeste da dubinski hrani, neguje i obnavlja kožu. Prirodna kozmetika je takva da se tokom procesa proizvodnje apsolutno izbegava korišćenje bilo kakvih hemikalija i sintetičkih sastojaka. Prirodna kozmetika ne sadrži sintetičke mirise i boje, parafine, genetski modifikovane sirovine, pesticide, a dozvoljeni su konzervansi (emulgatori) prirodnog porekla.
Politika poslovanja
    Za sve informacije, kontaktirajte nas.
Povraćaj i zamena
    Za sve informacije, kontaktirajte nas.