(0 Recenzija)

Toner za lice, Detox Face Toner Hygge

100ml staklena ambalaža

1
Dostupnost: Na stanju
Dostava do: 3-5 dana
Više detalja o proizvodu
Detox tonik namenjen je onima koji imaju kombinovanu i masnu kožu jer biranim sastojcima utiče na smanjenje lučenja sebuma. Naši tonici sastavljenu su od najboljih hidrolata s lokalnih plantaža, a za pojačano dejstvo dodati su i odgovarajući biljni ekstrakti. Alantoin u toniku ima snažno protivupalno dejstvo te pomaže da se koža smiri i pripremi za dalje korake. Idealno je koristiti ga pre seruma i/ili kreme, a nakon čišćenja. Tonici omekšavaju površinski sloj kože i omogućavaju da nutritivni sastojci krema i seruma prodru bolje u kožu. UPOTREBA: Naneti na tupfer (ili naprskati) pre nanošenja seruma i/ili kreme, sačekati da se malo upije i nastaviti s negom. Tonik po potrebi može da se koristi u bilo koje doba dana za dodatnu hidrataciju, a leti osveženje i umirenje.
Uslovi dostave
Porudžbine šaljemo Post Express službom, a postoji mogućnost ličnog preuzimanja u Beogradu (smanjimo zajednički otisak). Opcija ličnog preuzimanja je u Kući Umetnica, Gospodar Jevremova 25, Beograd.
Povraćaj i zamena
Za sve informacije, kontaktirajte nas.
Podeli
HYGGE KOZMETIKA
HYGGE KOZMETIKA
Beograd, RS
Porudžbine
341
Član od
2023
Ocena
5
/5
Pratioci
0
O nama
    Mi smo mala radionica koja je sastavljena od sertifikovanih aromakozmetičara i zaljubljenika u prirodu i jednostavnost, a koja teži sveopštem skladu čoveka i prirode. Grčka reč κόσμος (kosmos) od koje je nastala reč kozmetika, označava uređenost, a mi pokušavamo da unesemo smirenost i uređenost u svakodnevicu. Za naziv smo izabrali reč danskog porekla – Hygge (hi-ge), koja označava koncept smirenosti, povratak prirodi i hedonizam trenutka. Ova reč je ideja-vodilja naše kozmetike. U sastav aromakozmetičkih preparata ulaze hladno ceđena, nerafinisana biljna ulja, eterična ulja, macerati i hidrolati, a primarni cilj jeste da dubinski hrani, neguje i obnavlja kožu. Prirodna kozmetika je takva da se tokom procesa proizvodnje apsolutno izbegava korišćenje bilo kakvih hemikalija i sintetičkih sastojaka. Prirodna kozmetika ne sadrži sintetičke mirise i boje, parafine, genetski modifikovane sirovine, pesticide, a dozvoljeni su konzervansi (emulgatori) prirodnog porekla.
Politika poslovanja
    Za sve informacije, kontaktirajte nas.
Povraćaj i zamena
    Za sve informacije, kontaktirajte nas.