(0 Recenzija)

Etno mreža grejači za ruke

Boja
1
Dostupnost: Na stanju
Dostava do: 1-2 dana
Više detalja o proizvodu
Rukavice bez prstiju ili grejači su mašinski rad, za razliku od naših ostalih proizvoda. Motivacija da se naprave kreće od ideje da se ništa ne baca, već reciklira, pa je ovaj proizvod napravljen od starih džempera i već upotrebljenog materijala. Ukoliko je vaš način života zero waste, rukavice mogu biti odličan izbor za vas ili pak za vaše drage.
Uslovi dostave
poštarina je 300 RSD, paket stiže u roku od 2,3 radna dana, kupac plaća poštarinu
Povraćaj i zamena
Nisu mogući povraćaj i zamena
Podeli
Etno mreža
Etno mreža
Beograd, RS
Porudžbine
0
Član od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    Etno mreža je krovna asocijacija proizvođača rukotvorina iz cele Srbije organizovanih u zanatska udruženja i zadruge koje izrađuju autentične rukotvorine primenom tradicionalnih tehnika. Cilј Etno mreže je očuvanje tradicionalnog nasleđa kroz osposoblјavanje i ekonomsko osnaživanje žena i mladih za tržišnu proizvodnju rukotvorina. Osnovana je u maju 2005. uz podršku USAID-a i izrasla je u vodeću strukovnu organizaciju koja pruža obuku, stručnu podršku i postavlјa standarde u proizvodnji rukotvorina za svoje članove. Etno mreža se zalaže za ekonomsku i društvenu afirmaciju proizvođača rukotvorina i sprovodi mere kojima tradicionalno nasleđe stavlјa u službu lokalnog razvoja i zapošlјavanja.
Politika poslovanja
    naši proizvodi su handmade, unikatni možemo ugovoriti koju vrstu dostave želite ukoliko je potreban neki određeni model/dezen proizvoda, javite nam se barem 2 nedelje unapred
Povraćaj i zamena
    Nisu mogući povraćaj i zamena