(0 Recenzija)

Džemper od pačvoraka , ručno štrikan

1
Dostupnost: Na stanju
Više detalja o proizvodu
RUČNO heklan UNIKATNI džemper od pačvoraka Veoma nežan i mekan. Raznih boja, uklopljenih sa ukusom. Pogodan za kombinovanje sa raznim odevnim predmetima.   Pogodan za proleće dane. Uz elegantne haljine kao modni detalj, ali i kežual kombinacije za posao za svaki dan.   Veličina univerzalna ! !!   Materijal - vunica, 80% vuna i 20% akril   Održavanje - pranje ručno ili u mašini na programu za vunu na 30 stepeni Sušenje na ravnoj podlozi. SAMO JADAN UNIKATAN KOMAD !   Poruči odmah !   DOSTAVA NA ČITAVOJ TERITORIJI SRBIJE !!!
Uslovi dostave
Dostava se vrši Post expresom plaćanje pouzećem
Povraćaj i zamena
Naši svi proizvodi su unikatni, univerzalnih veličina, prilagođeni za više različitih veličine. Verujemo da neće biti potrebe za zamenom ili povraćajem.
Podeli
SKV Design
SKV Design
Beograd , RS
Porudžbine
1
Član od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    SKV Design je eksluzivni modni atelje za izradu unikata. Ženske ruke, tri generacije, baka, majka i ćerka već 7 godina sa ljubavlju stvaraju za vas jedinstvene modele sa idejom da se naši tradicionalni i prirodni materijali prilagode savremenom modnom izrazu. Misija našeg malog biznisa je da dame ponovo probude svoj žensku energiju, koja nam daje krila, oslobađa nas, daje nam snagu da budemo jedinstvene i posebne. SKV Design kreira unikate sa posebnom pažnjom na odabir materijala koji su prirodni, kao što su vuna, srpsko platno, muslin, svila, pamuk , oplemenjeni umetničkim vezom naše bake i slikarskim vinjetama moje majke. Budite smele, oslobodite svoju žensku energiju, posebne i svoje , budite DAME OD STILA !
Politika poslovanja
    Modni atelje za izradu ekskluzivnih unikata, online shop
Povraćaj i zamena
    Naši svi proizvodi su unikatni, univerzalnih veličina, prilagođeni za više različitih veličine. Verujemo da neće biti potrebe za zamenom ili povraćajem.