(0 Recenzija)

Classical, buter za telo

150ml aluminijum ambalaža

1
Dostupnost: Na stanju
Dostava do: 5-7 dana
Više detalja o proizvodu
Buter Classical je drugi buter u našoj kolekciji i potpuno se razlikuje od butera Botanical. U pitanju je kremasti, bogati i hidratantni buter. Akcenat je na dubinskoj hidrataciji, uz dovoljno okluzivnosti, koja treba da prija svakom tipu kože. Sastojci su birani za optimalni učinak i birani tako da vam koža posle bude zahvalna. Koža će, vrlo brzo, ali posebno redovnim korišćenjem, postati mekana, nežna, hidrirana, nahranjena, mekša, regenerisana, zategnutija i mirisna. Upotreba Nanositi po želji na telo, posle tuširanja, ostaviti da se malo upije i nastaviti s danom.
Uslovi dostave
Porudžbine šaljemo Post Express službom, a postoji mogućnost ličnog preuzimanja u Beogradu (smanjimo zajednički otisak). Opcija ličnog preuzimanja je u Kući Umetnica, Gospodar Jevremova 25, Beograd.
Povraćaj i zamena
Za sve informacije, kontaktirajte nas.
Podeli
HYGGE KOZMETIKA
HYGGE KOZMETIKA
Beograd, RS
Porudžbine
317
Član od
2023
Ocena
5
/5
Pratioci
0
O nama
    Mi smo mala radionica koja je sastavljena od sertifikovanih aromakozmetičara i zaljubljenika u prirodu i jednostavnost, a koja teži sveopštem skladu čoveka i prirode. Grčka reč κόσμος (kosmos) od koje je nastala reč kozmetika, označava uređenost, a mi pokušavamo da unesemo smirenost i uređenost u svakodnevicu. Za naziv smo izabrali reč danskog porekla – Hygge (hi-ge), koja označava koncept smirenosti, povratak prirodi i hedonizam trenutka. Ova reč je ideja-vodilja naše kozmetike. U sastav aromakozmetičkih preparata ulaze hladno ceđena, nerafinisana biljna ulja, eterična ulja, macerati i hidrolati, a primarni cilj jeste da dubinski hrani, neguje i obnavlja kožu. Prirodna kozmetika je takva da se tokom procesa proizvodnje apsolutno izbegava korišćenje bilo kakvih hemikalija i sintetičkih sastojaka. Prirodna kozmetika ne sadrži sintetičke mirise i boje, parafine, genetski modifikovane sirovine, pesticide, a dozvoljeni su konzervansi (emulgatori) prirodnog porekla.
Politika poslovanja
    Za sve informacije, kontaktirajte nas.
Povraćaj i zamena
    Za sve informacije, kontaktirajte nas.