(0 Recenzija)

Ceger "Prespremna"

Krem ceger "Prespremna" od recikliranog pamuka veće gustine (300 gms). Postojanih boja. Dimenzija cegera je 36x37.5x6 cm, dužina ručki je 65 cm.

1
Dostupnost: Na stanju
Dostava do: 1-2 dana
Više detalja o proizvodu
Krem ceger "Prespremna" je ne samo praktična torba već i modni detalj koji u svakom trenutku zamenjuje klasičnu torbu. Može da se nosi tokom cele godine. Izrađen je od čvršćeg i debljeg pamuka gustog tkanja (300 gms) u poređenju sa običnim cegerima koji su 150-220 gsm. Jarkih, postojanih boja, sa odštampanom autentičnom ilustracijom koja simbolizuje čežnju za morem. Dimenzija cegera je 36x37.5x6 cm, dužina ručki je 65 cm. Izrađen je od recikliranog pamuka, poseduje OEKO-TEX standard o bezbednosti. Preporučujemo ručno pranje kako bi se izbeglo veće skupljanje cegera, budući da u proizvod u potpunosti pamučan. Moguće je peglati ceger sa naličja. Nositi sa ponosom.
Uslovi dostave
Pošiljke dostavljam Post expressom. Postoji mogućnost isporuke na adresu, preuzimanja paketa u pošti i lična dostava - samo u Subotici! Cene isporuke su zasnovane na stopama Post Express kurirske službe i razlikuju se u zavisnosti od naručenih proizvoda - težine i vrednosti paketa. Od trenutka kada je Vaša porudžbina poslata, nismo u mogućnosti da damo preciznije informacije od onih koje možete dobiti preko broja pošiljke ili od kurirske službe. Ukoliko nikoga nema na adresi prilikom dostave, paket vas čeka u Pošti do 5 dana. Pošta naplaćuje ležarinu nereuzetih pošiljaka 15 dinara po danu. Mogućnost ličnog preuzimanja u Subotici.
Povraćaj i zamena
U slučaju oštećenja pošiljke tokom transporta šaljem novi proizvod o svom trošku. Ukoliko je proizvod sa greškom ili neispravan, molim vas da me kontaktirate u najkraćem roku. Moguća je zamena samo neupotrebljenih proizvoda. Hvala!
Podeli
Studio Šušumige
Studio Šušumige
Subotica, RS
Porudžbine
39
Član od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    Studio "Šušumige" je mesto na kome nastaju nežne & otkačene ilustracije inspirisane svakodnevicom i autoironijom - ilustracije koje grle. Iza Šušumiga nalazi se Daniela Vukov Rus, ilustratorka i zaljubljenica u filozofiju malih stvari. U ponudi su originalni ilustrovani predmeti poput printova, cegera, bedževa, broševa koji oplemenjuju toplinom vaš stil kao i životni/radni prostor. Povremeno su u ponudi nakit od keramike i keramički predmeti koji su unikatni i organičenih serija. Moguća je i izrada personalizovanih ilustracija za posebne prilike. Svaka vaša porudžbina upakovana je sa pažnjom i posvećenošću, a ukoliko želite da Šušumige poklonite dragoj osobi, napomenite u komentaru i osim lepog pakovanja, pripremiću i personalizovanu, rukom ispisanu poruku.
Politika poslovanja
    Naša poslovna politika zasniva se na posvećenosti, profesionalnosti i odgovornosti. Preko 80% naših kupaca nam ponovo ukazuje poverenje nakon prve kupovine. Ukoliko imate bilo kakvu nedoumicu ili pitanje možete me kontaktirati putem mejla shushumige@gmail.com ili chat opcije na KOmuni.
Povraćaj i zamena
    U slučaju oštećenja pošiljke tokom transporta šaljem novi proizvod o svom trošku. Ukoliko je proizvod sa greškom ili neispravan, molim vas da me kontaktirate u najkraćem roku. Moguća je zamena samo neupotrebljenih proizvoda. Hvala!