(0 Recenzija)

Ceger "Cvet"

Ručno šiveni ceger od krem kepera, sa unutrašnjim džepom za sitnice i originalnom Šušumige ilustracijom cveta. Dimenzija: 38.5 x 48,5, ručka 35 cm.

1
Dostupnost: Na stanju
Dostava do: 2-3 dana
Više detalja o proizvodu
Ručno šiveni Šušumige ceger od kepera je neizostavni detalj za štrapacirung tokom cele godine. Keper je izdržljivi materijal koji će moći da ponese i ozbiljniji teret sa pijace ili prodavnice. Ceger poseduje i veoma praktičan unutrašnji džep u koji stane telefon, ključevi, sitnice poput labela, maramica i sličnih neophodnosti. Na cegeru je originalna, šarena Šušumige ilustracija cveta, idealna za prolećne i letnje kombinacije. Boja štampe je postojana i ceger se može prati mašinski, preporučena temperatura pranja je 40 stepeni. Keper je nov i nekorišćen ali od restlova materijala iz tekstilne industrije, čime doprinosimo odgovornoj upotrebi tekstila. Dimenzija cegera: 38.5 x 48.5 cm, dužina ručke je 35 cm (ukupno 70 cm). Sastav materijala: 55% pamuk, 45% poliester.
Uslovi dostave
Pošiljke dostavljam Post expressom. Postoji mogućnost isporuke na adresu, preuzimanja paketa u pošti i lična dostava - samo u Subotici! Cene isporuke su zasnovane na stopama Post Express kurirske službe i razlikuju se u zavisnosti od naručenih proizvoda - težine i vrednosti paketa. Od trenutka kada je Vaša porudžbina poslata, nismo u mogućnosti da damo preciznije informacije od onih koje možete dobiti preko broja pošiljke ili od kurirske službe. Ukoliko nikoga nema na adresi prilikom dostave, paket vas čeka u Pošti do 5 dana. Pošta naplaćuje ležarinu nereuzetih pošiljaka 15 dinara po danu. Mogućnost ličnog preuzimanja u Subotici.
Povraćaj i zamena
U slučaju oštećenja pošiljke tokom transporta šaljem novi proizvod o svom trošku. Ukoliko je proizvod sa greškom ili neispravan, molim vas da me kontaktirate u najkraćem roku. Moguća je zamena samo neupotrebljenih proizvoda. Hvala!
Podeli
Studio Šušumige
Studio Šušumige
Subotica, RS
Porudžbine
39
Član od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    Studio "Šušumige" je mesto na kome nastaju nežne & otkačene ilustracije inspirisane svakodnevicom i autoironijom - ilustracije koje grle. Iza Šušumiga nalazi se Daniela Vukov Rus, ilustratorka i zaljubljenica u filozofiju malih stvari. U ponudi su originalni ilustrovani predmeti poput printova, cegera, bedževa, broševa koji oplemenjuju toplinom vaš stil kao i životni/radni prostor. Povremeno su u ponudi nakit od keramike i keramički predmeti koji su unikatni i organičenih serija. Moguća je i izrada personalizovanih ilustracija za posebne prilike. Svaka vaša porudžbina upakovana je sa pažnjom i posvećenošću, a ukoliko želite da Šušumige poklonite dragoj osobi, napomenite u komentaru i osim lepog pakovanja, pripremiću i personalizovanu, rukom ispisanu poruku.
Politika poslovanja
    Naša poslovna politika zasniva se na posvećenosti, profesionalnosti i odgovornosti. Preko 80% naših kupaca nam ponovo ukazuje poverenje nakon prve kupovine. Ukoliko imate bilo kakvu nedoumicu ili pitanje možete me kontaktirati putem mejla shushumige@gmail.com ili chat opcije na KOmuni.
Povraćaj i zamena
    U slučaju oštećenja pošiljke tokom transporta šaljem novi proizvod o svom trošku. Ukoliko je proizvod sa greškom ili neispravan, molim vas da me kontaktirate u najkraćem roku. Moguća je zamena samo neupotrebljenih proizvoda. Hvala!