(0 Recenzija)

Asimetrične minđuše - Petunija (REBORN 01)

polimerna glina, komponentne od nerđajćeg čelika - antialergijski nakit; moguća izrada igla/klipse

Boja
1
Dostupnost: Pravljenje po porudžbini
Dostava do: 5-7 dana
Više detalja o proizvodu
Ručno rađeni nakit brenda Petunija je idealan detalj za Vas! Kako volim da kažem - Detalj koji pravi razliku! Na profilu možete naći više kolekcija i modela po svačijem ukusu. Handmade nakit je i odličan poklon za sve one koji uživaju u lepoti unikatnog i minimalističkog nakita. Za izradu nakita koristim polimernu glinu, koja je izuzetno zahvalan materijal za održavanje, a pritom je i antialergijski materijal te je pogodna za sve one koje muče alergije pa samim tim i odabir pravog nakita. Sve igle su od nerđajućeg čelika. Poklonite sebi ili drugome jedan od Petunijinih modela!  Pakete šaljem službom Post express. Rok isporuke u najkraćem mogućem roku, a najkasnije do 7 dana. O eventualnim poteškoćama prilikom slanja i isporuke Vaše porudžbine bićete obavešteni putem Vaše e-mail adrese.
Uslovi dostave
Slanje paketa Post express kurirskom službom. Rok isporuke od 2-5 radnih dana.
Povraćaj i zamena
Povraćaj ili zamena robe nisu mogući.
Podeli
Petunija | nakit
Petunija | nakit
Raška, RS
Porudžbine
9
Član od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    Petunija je mali brend sa velikom strašću. Ovde, svaki komad nakita od polimerne gline je ručno izrađen od strane jedne dizajnerke enterijera u njenom malom ateljeu. Njena strast prema kreiranju rezultira jedinstvenim komadima nakita. Nakit izrađuje od polimerne gline koja je antialergijski materijal i nerđajućeg čelika za igle i kopče, čineći Petunijin nakit pogodnim za sve, uključujući i one sklone alergijama. Petunija je ekspresija kreativnosti, strpljenja i ljubavi prema ručno izrađenim unikatima.
Politika poslovanja
    Brend Petunija fokusira se na stvaranje jedinstvenog i visokokvalitetnog ručno pravljenog nakita od polimerne gline. Misija je uneti radost i lični dodir u živote klijenata kroz personalizaciju, održivost i podršku zajednici. Estetika i bezbednost proizvoda su temelj poslovanja.
Povraćaj i zamena
    Povraćaj ili zamena robe nisu mogući.