(0 Recenzija)

PRO-Age Face Cream

50ml staklena ambalaža

1
Dostupnost: Na stanju
Dostava do: 3-5 dana
Više detalja o proizvodu
Pro-age face cream namenjena je svim tipovima kože. Formulacija je kreirana za stanje i potrebe kože, a ne prema godinama. Ova jedinstvena formula sa Bakuchiol-om, prirodnom i blažom alternativom za retinol, pomaže koži da održi elastičnost i utiče na smanjenje postojećih i preveniranje potencijalnih znakova starenja. Budući da je Bakuchiol prirodnog porekla, naučna istraživanja su pokazala da je bolji izbor za kožu koja je osetljivija i nežnija. Korišćenjem ove kreme, formulisane s aktivnim sastojcima, potpomaže se i duboka hidratacija, a antioksidansi u formulaciji imaju regenerativna svojstva. Beta glukan u našoj formulaciji predstavlja dodatni aktivni pro-age agens; stimuliše proizvodnju kolagena in vitro i odlično vezuje vodu. Ulje smilja već je čuven kao tradicionalni pro-age sastojak, podstiče sintezu kolagena i mikrocirkulaciju. UPOTREBA: Naneti nakon seruma, ujutro i uveče. Po potrebi dodati sloj.
Uslovi dostave
Porudžbine šaljemo Post Express službom, a postoji mogućnost ličnog preuzimanja u Beogradu (smanjimo zajednički otisak). Opcija ličnog preuzimanja je u Kući Umetnica, Gospodar Jevremova 25, Beograd.
Povraćaj i zamena
Za sve informacije, kontaktirajte nas.
Podeli
HYGGE KOZMETIKA
HYGGE KOZMETIKA
Beograd, RS
Porudžbine
317
Član od
2023
Ocena
5
/5
Pratioci
0
O nama
    Mi smo mala radionica koja je sastavljena od sertifikovanih aromakozmetičara i zaljubljenika u prirodu i jednostavnost, a koja teži sveopštem skladu čoveka i prirode. Grčka reč κόσμος (kosmos) od koje je nastala reč kozmetika, označava uređenost, a mi pokušavamo da unesemo smirenost i uređenost u svakodnevicu. Za naziv smo izabrali reč danskog porekla – Hygge (hi-ge), koja označava koncept smirenosti, povratak prirodi i hedonizam trenutka. Ova reč je ideja-vodilja naše kozmetike. U sastav aromakozmetičkih preparata ulaze hladno ceđena, nerafinisana biljna ulja, eterična ulja, macerati i hidrolati, a primarni cilj jeste da dubinski hrani, neguje i obnavlja kožu. Prirodna kozmetika je takva da se tokom procesa proizvodnje apsolutno izbegava korišćenje bilo kakvih hemikalija i sintetičkih sastojaka. Prirodna kozmetika ne sadrži sintetičke mirise i boje, parafine, genetski modifikovane sirovine, pesticide, a dozvoljeni su konzervansi (emulgatori) prirodnog porekla.
Politika poslovanja
    Za sve informacije, kontaktirajte nas.
Povraćaj i zamena
    Za sve informacije, kontaktirajte nas.