Korpa

Mini korpa

MOBA botanical skincare
Kontakt
Ocena
10
Porudžbine
O nama

Počelo je sa jednom idejom i dve žene. U toku 3 godine preko 70 dragih žena, koleginica, majki, sestara, prijateljica iz detinjstva i poznanica su probale, oduševljavale se, davale kritike. Zamislile smo svoj obećani svet, pun života, u kome svaka od nas svojom različitošću daje smisao nasoj mobi.

Jedna od ove dve žene je magistarka farmacije, pa naše formulacije sadrže potentne aktivne sastojke, čiji je odabir zasnovan na naučnim istraživanjima. Druga je organska formulatorka koja bira hladno ceđena ulja, hidrolate, macerate i ekstrakte koji komplementiraju i sinergetski rade u našoj prirodnoj kozmetici.

Dalje u procesu izrade učestvuju fotografkinje, arhitektice i dizajnerke, koje od svakog proizvoda prave malo umetničko delo i dočaravaju bogatstvo koje se nalazi unutra.

Svaki proizvod je koncipiran da bude multifunkcionalan, da se fokusira na više problema koje određeni tip kože ili starosno doba mogu da imaju. Svi proizvodi su testirani u stvarnom vremenu potrebnom, na preko 40 žena, na osnovu čega su se radila i prilagođavanja formulacija.

Svi sastojci koje koristimo su Ecocert i Cosmos odobreni.

Svi proizvodi su zdravstveno ispitani u Gradskom zavodu za javno zdravlje Beograd.

U procesu formulacije i izrade prirodne kozmetike je ispoštovana EU regulativa o dozvoljenim nivoima aktivnih sastojaka, eteričnih ulja, kao i prirodnih alergena sadržanih u njima po IFRA (International Fragrance Association) standardima. Izrada po GMP (Good manufacturing practice) principima.

 

0
(0) Ocena
0
Average Price Rating (0)
5 Star ()
4 Star ()
3 Star ()
2 Star ()
1 Star ()
Uslovi dostave

Post Expressom šaljemo pakete za celu teritoriju Srbije. Plaćanje pouzećem.

 

Povraćaj i zamena

Pre kupovine imate opciju konsultacije sa farmaceutkinjom i formulatorkom koje su formulisale proizvode, da biste bili sigurni u ispravnost kupovine. 

Za sve dodatne informacije nas možete kontaktirati.

Search engine powered by ElasticSuite