Korpa

Mini korpa

MARLLENE
Kontakt
Ocena
0
Porudžbine
O nama

Marllene je brend nastao iz želje da savremenoj ženi pruži komfor i eleganciju u svakodnevnim odevnim kombinacijama.

Shvatamo da današnji život, ponekad, sa sobom donosi previše obaveza i zato se trudimo da naše modele dizajniramo tako da ih lako možeš poneti iz dana u noć, od posla do večernjeg izlaska sa prijateljima. 

Želimo da stvaramo komade garderobe koje ćeš voleti zauvek i koji će dugo biti uz tebe. 

Čvrsto verujemo u to da garderoba ne treba da bude potrošna roba. Zato Marllene posluje po principu MADE TO ORDER, što znači da se svaki komad posebno izrađuje po tvojoj porudžbini. 

 Za naše kolekcije biramo samo prirodne materijale, a prilikom dizajniranja i osmišljavanja krojeva trudimo se da nam otpad bude minimalan. Ostatke čuvamo i trenutno radimo na idejama za njihovo recikliranje.

0
(0) Ocena
0
Average Price Rating (0)
5 Star ()
4 Star ()
3 Star ()
2 Star ()
1 Star ()
Uslovi dostave

Trenutno su isporuke moguće samo na teritoriji Srbije i dostava se vrši kurirskom službom Post Express. Plaćanje robe se vrši pouzećem prilikom isporuke. Poštarina za sve naše proizvode je besplatna. 

Od trenutka preuzimanja pošiljke od strane kurirske službe, svu odgovornost preuzima služba koja vrši isporuku, i Marllene prodavnica je oslobođena odgovornosti vezane za eventualna kašnjenja pošiljki, vreme isporuke pošiljki, i oštećenja pošiljki nastala u transportu.

Povraćaj i zamena

Ukoliko postoji bilo kakav problem sa proizvodom koji je kupljen, slobodno nas kontaktirajte putem kontakt formulara. Zamena proizvoda ili povraćaj novca može se izvršiti u zakonski predviđenom roku od 14 dana. 

U slučaju zamene ili povraćaja novca, kada ne odgovara model ili veličina proizvoda, kupac snosi troškove transporta. Pre vraćanja robe kupac je dužan da nas obavesti putem e-mail adrese, kako bi uvažili reklamaciju.Troškove vraćanja robe snosi kupac, osim u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

Marllene prodavnica zadržava pravo da ne primi reklamiran proizvod ukoliko se vrati u  korišćenom stanju. Kupac mora vratiti proizvod nekorišćen, neoštećen i u originalnom pakovanju.

Po prijemu i pregledu vraćenog proizvoda, Prodavac je dužan da vrati Kupcu uplaćenu sumu bez odlaganja, a najkasnije 15 dana od dana prijema vraćenih proizvoda.

Search engine powered by ElasticSuite