Korpa

Mini korpa

margo & lola
Kontakt
Ocena
1
Porudžbine
O nama

margo&lola brend osnovan je 2019. godine s ciljem da na našem tržištu ponudi nešto drugačije - retro kapice modernog izgleda, besprekorne izrade i napravljene od materijala vrhunskog kvaliteta. Kapice koje ćete želeti da sačuvate i nakon što ih deca prerastu, koje će se nasleđivati i uvek Vas podsećati na dragocene trenutke provedene s Vašom decom.

0
(0) Ocena
0
Average Price Rating (0)
5 Star ()
4 Star ()
3 Star ()
2 Star ()
1 Star ()
Uslovi dostave

Kapice šaljemo PostExpress-om. Ako kapicu koju ste naručili imamo gotovu, rok isporuke je 3 dana. Ukoliko je kapicu potrebno napraviti po porudžbini, rok isporuke je 5-10 dana. 

Ako Vam je kapica potrebna do određenog datuma, molimo da nam to napišete u napomeni i mi ćemo se potruditi da Vam izađemo u susret. 

Ako kapicu kupujete na poklon i želite da napišemo posvetu, ostavite nam u napomeni poruku koju želite da napišemo na razglednici i rado ćemo to učiniti za Vas.

Kapica dolazi uredno zapakovana sa razglednicom originalnog dizajna štampanoj na recikliranom papiru, spremna za poklon.

Povraćaj i zamena

Ukoliko niste zadovoljni kad Vam kapica stigne, kapicu slobodno možete vratiti i mi ćemo Vam vratiti novac. Ali moramo reći da bi to bio prvi takav slučaj i da nemamo apsolutno ni jednog nezadovoljnog kupca.

U slučaju da Vam veličina ipak ne odgovara i kapicu je potrebno zameniti, potrudićemo se da to učinimo u najkraćem mogućem roku.

Search engine powered by ElasticSuite