Korpa

Mini korpa

Bioteka
Kontakt
Ocena
45
Porudžbine
O nama

Naziv Bioteka nastao je od reči biljna apoteka, kroz ovaj brend su spojena znanja iz oblasti farmacije, fitoterapije, floriterapije i naturopatije, zbog toga Bioteka nije samo naziv kozmetičkog brenda već treba da iznedri jednu seriju proizvoda koji su sinergija svih navedenih oblasti.

Koju god od naših postojećih linija da odaberete Melanija, Ljiljana ili Cveta, svaka ima svoju posebnu priču i uživaćeš u svakoj od njih. Ako ti treba zaštita i nega prilikom sunčanja, u svim godišnjim dobima tu je Melanija. Ako želiš suptilnu svakodnevnu negu sa kojom ćeš zablistati, podmladiti se i otkloniti po koji nedostatak na koži tu je Ljiljana. Ali ako od nege želiš još nešto više, a to je da se neguješ spolja i iznutra, onda moraš odabrati Cvetu. 

Svi proizvodi su ručno rađeni od posebno odabranih sirovina, uglavnom organskih. Proizvodi se izrađuju u malim serijama, kako bi se obezbedio visok nivo kvaliteta i svežina proizvoda jer se koristi minimalna količina konzervansa u proizvodima gde je zaista neophodna.

Dodatne informacije:

  • pakete šaljemo Post Expresom
  • lično preuzimanje Beograd, Vračar
  • poštarina iznosi od 200 do 300 rsd u zavisnosti od težina pošiljke
0
(0) Ocena
0
Average Price Rating (0)
5 Star ()
4 Star ()
3 Star ()
2 Star ()
1 Star ()
Uslovi dostave

Rokovi za isporuku porudžbine su definisani Uslovima korišćenja

Povraćaj i zamena

Robu šaljemo Post ekspresom. Za porudžbinu preko 4000 poštarina je besplatna. Isporuka u okviru 2-3 radna dana. Povraćaj robe ili zamena se može obaviti samo ukoliko je kupcu poslat pogrešan artikal. Ne snosimo odgovornost ukoliko dođe do oštećenja 

 

 

 

Search engine powered by ElasticSuite