Korpa

Mini korpa

Two N
Kontakt
Ocena
10
Porudžbine
O nama

Firma TWO N KIDS FURNITURE & DECOR osnovana je 2020. godine sa sedistem u Beogradu. Tu smo pretočili svo naše znanje i veštine stečene dugogodišnjim iskustvom u drvnoj industriji, uz iskrenu strast prema dizajnu.

Naš fokus je stvaranje jedinstvenog ambijenta za život, igru, učenje, jer mi poznajemo izazove dizajniranja iz prve ruke. Sa akcentom na proizvodnji dečijeg nameštaja, drvenih lampi, zidnih dekoracija od drveta, igračaka i postera, nudimo i mogućnost projektovanja i detaljističke razrade svog ostalog nameštaja za Vaš dom.

Naši proizvodi nisu samo sigurni i udobni, već i elegantani, zabavani i živopisni, i što je najvažnije, potpuno prilagodjeni potrebama vas i vaše dece.

Rok isporuke svih naših proizvoda je 7 do 10 radnih dana. Ukoliko je reč o poklonu ili vam proizvod treba u kraćem roku, slobodno nam se javite, svakako ćemo dati sve od sebe da ubrzamo proces isporuke!

Svi naši proizvodi su “made to order” što znači da ih nemamo na lageru, već ih proizvodimo samo za vas! Na taj način smanjujemo nepotrebno gomilanje materijala i otpada te pazimo da je svaki prozivod koji izađe iz radionice provereno vrhunskog kvaliteta.

Sve pošiljke šaljemo Postexpress-om. Nakon što je paket preuzet, stiže vam u roku od 24 sata na adresu, a na mail vam stiže obaveštenje o vremenu isporuke.

0
(0) Ocena
0
Average Price Rating (0)
5 Star ()
4 Star ()
3 Star ()
2 Star ()
1 Star ()
Uslovi dostave

Isporuka se vrši u svim mestima na teritoriji Republike Srbije gde je dostava moguća od strane kurirske službe Postexpress.

Prilikom svake kupovine prodavac je dužan da poručenu robu isporuči u roku od 10 (deset) radnih dana (dani vikenda se ne računaju), od trenutka kada na svoju e-mail adresu, koju ste uneli prilikom registracije, dobijete potvrdu da je kupovina uspešno završena.

Preuzimanje pošiljke se vrši svakog radnog dana u periodu od 10 do 16 časova, a isporuka narednog dana do 19h, osim u slučaju kada na zahtev Kupca isporuka bude do 12h ili dan za dan. U slučaju da niste na adresi prilikom dolaska kurira biće vam ostavljen izveštaj sa kojim možete vašu pošiljku podići u najbližoj pošti.

Prodavac se obavezuje da kupljenu robu dostavi u navedenom periodu od trenutka poručivanja.Ukoliko isporuka nije moguća krivicom Kupca, Prodavac ima pravo da nastale troškove prilikom prvobitne isporuke zaračuna Kupcu prilikom ponovnog slanja. U tom slučaju Kurirska služba će dostaviti potvrdu sa svim potrebnim podacima u kojoj se vidi mesto i vreme kada je pokušana isporuka.

Prodavac je dužan da roba prilikom slanja bude obezbedjena i isporučena u originalnom pakovanju i ispravnom stanju.Kupac je dužan da prilikom preuzimanja proveri ispravnost robe i svojim potpisom potvrdi da je robu preuzeo u ispravnom stanju, jer se naknadne reklamacije po pitanju količine ili samog oštećenja neće uvažavati. Takodje, ukoliko primeti neke nedostatke ili oštećenja na pakovanju, istu nije u obavezi da preuzme.U tom slučaju je potrebno da nas obavesti putem maila ili kontakt telefona 064/2978-303 o razlozima zbog kojih roba nije preuzeta, kako bi mi imali evidenciju i na najkraći način rešili nastali problem.

Povraćaj i zamena

Kupljene proizvode možete vratiti u roku od 14 dana od potvrde isporuke. Ako je prošlo više od četrnaest dana, nažalost, ne možemo vam ponuditi povrat novca. Da biste ispunjavali uslov za povraćaj, vaš predmet mora biti neiskorišćen i u istom stanju u kom ste ga dobili. Takođe mora biti u originalnoj ambalaži.

Ne prihvatamo povrat naručene robe sa prilagođenim dizajnom ( npr. personalizovane porudžbine).

Povrat novca može se izvršiti samo za stavke sa uobičajenom cenom, nažalost, stavke kupljene sa akcijskom ponudom nije moguće vratiti.

Da bismo izvršili povrat novca potreban nam je račun ili dokaz o kupovini.

Molimo vas da kupljene predmete ne vraćate bez naše potvrde. Prethodno nas o tome izvestite putem e-maila na adresu twonkidsfurniturendecor@gmail.com 

Search engine powered by ElasticSuite