Korpa

Mini korpa

Drvena zidna lampa Balon
Svi proizvodi brenda Two N
Više detalja o brendu
Prijavi proizvod
4390

Drvena zidna lampa Balon

4.390,00 RSD

Dečiji prostor je verovatno najkapriciozniji, najraznobojniji i jedinstven u čitavom domu jer veoma često možemo izabrati različite teme i stilove kako bismo ih učinili privlačnijim...

Ništa ne ističe izabrani stil toliko dobro kao aksesoari i maleni detalji, koji veoma često mogu kreirati raspoloženje, a komponente osveteljenja se svakako nalaze među njima.

Lampe i osvetljenje namenjeno dečijim prostorima predstavljaju veoma važne karakteristike, jer čak i deca preferiraju osvetljenje sobe komfornog izgleda i naravno prelepa noćna svetla koja su funkcionalna koliko i ljupka. Najbolju ideju predstavlja posedovanje nekoliko opcija osvetljenja za dečiju sobu kako biste dozvolili upotrebu lampi kada su im potrebne.  

Postoji obilje ideja različitih vrsta lampi, koje poseduju sve tematike i stilove, ali vam mi ovde predstavljamo samo one najbolje.

 
 
POŽURI! OGRANIČENA KOLIČINA NA STANJU
dana sati minuti sekundi
- +
Dostupnost:Dostupno odmah
Rok za isporuku: 3 do 5 radnih dana
Details

Noćno svetlo je od ključnog značaja za dečiju sobu kako bi učinilo da se vaše dete oseća dobro dok tone u san. Većina zidnih lampi dobila je ulogu noćnog osvetljenja, što je idealno kada se radi o nedostatku prostora.

Prilikom osmišljavanja svih naših lampi bili smo veoma poetski nastrojeni stvorivši zvezde, oblake i balone na topao vazduh, dok celokupnu postavku možete kreirati i sami dodajući svoj lični pečat svakom obliku.

Dimenzije: 35 x 30 x 8 cm.

Materijal: Brezova šperploča vrhunskog kvaliteta bojena sertifikovanim akrilnim bojama, jelova daska (potkonstrukcija), kabl sa međuprekidačem u beloj boji, grlo za sijalicu E14.

Napomena: preporučujemo upotrebu LED sijalica radi smanjenog emitovanja toplote.

Održavanje: prebrisati suvom krpom.

Montaža: kači se na zid u koji se prethodno izbušio i postavio tipl sa vijkom.

Reviews

Napišite vašu recenziju i ocenite

You're reviewing: Drvena zidna lampa Balon

Politika shopa
Search engine powered by ElasticSuite