Korpa

Mini korpa

Drvena LED lampa Žirafa
Svi proizvodi brenda Two N
Više detalja o brendu
Prijavi proizvod
6850

Drvena LED lampa Žirafa

6.850,00 RSD

Dečiji prostor je verovatno najkapriciozniji, najraznobojniji i jedinstven u čitavom domu jer veoma često možemo izabrati različite teme i stilove kako bismo ih učinili privlačnijim...

Ništa ne ističe izabrani stil toliko dobro kao aksesoari i maleni detalji, koji veoma često mogu kreirati raspoloženje, a komponente osveteljenja se svakako nalaze među njima.

Lampe i osvetljenje namenjeno dečijim prostorima predstavljaju veoma važne karakteristike, jer čak i deca preferiraju osvetljenje sobe komfornog izgleda i naravno prelepa noćna svetla koja su funkcionalna koliko i ljupka. Najbolju ideju predstavlja posedovanje nekoliko opcija osvetljenja za dečiju sobu kako biste dozvolili upotrebu lampi kada su im potrebne.  

Postoji obilje ideja različitih vrsta lampi, koje poseduju sve tematike i stilove, ali vam mi ovde predstavljamo samo one najbolje.

 
 
- +
Dostupnost:Na stanju
Details

Predstavljamo vam ručno rađene lampe od drveta sa led diodama. Ono što ih spaja su finese i oblici koji nadahnjuju. Bez mnogo napora, idealno se uklapaju u različite stilove uređenja savremenog doma, dajući mu dozu preko potrebnog šarma.

Jedno je sigurno, deca će ih prosto obožavati!

Dimenzije: 38 x 26 x 5,5 cm.

Materijal: Prvoklasna čamova masivna ploča, led diode toplo bele 2,2W, kabl sa međuprekidačem u crnoj boji.Zbog prirode materijala gotovo nije moguće napraviti dva identična proizvoda a veoma često su prisutne i sitne greške drveta kao što su čvorovi i sitne pukotine, što svaku lampu čini unikatom. Naše LED lampe napajaju se strujnim adapterima niskog radnog napona što ih čini bezbednim i praktičnim za korišćenje u dečijim sobama.

Napajanje: strujni adapter radnog napona AC 100-240V - DC 3V 

Održavanje: prebrisati suvom krpom.

Mogućnost kačenja na zid ili kao samostojeća - bilo na polici ili na podu.

Reviews

Napišite vašu recenziju i ocenite

You're reviewing: Drvena LED lampa Žirafa

Politika shopa