Korpa

Mini korpa

Narukvica sa 5 zvezdica
Svi proizvodi brenda Purple Venus Accessories
Više detalja o brendu
Prijavi proizvod
1300

Narukvica sa 5 zvezdica

1.300,00 RSD

Narukvica sa 5 spojenih zvezdica. 
Birate dužinu, 16,17 ili 18 cm (+ lanac za produžetke do 2cm)

POŽURI! OGRANIČENA KOLIČINA NA STANJU
dana sati minuti sekundi
- +
Dostupnost:Pravi se po porudžbini
Rok za isporuku: 5 do 7 radnih dana
Details

Narukvica može da bude dužine 16, 17 ili 18 cm (+lanac za produžetke od oko 1,8-2cm) i napravljena je od nerđajućeg čelika 304. Zvezdice su širine od 2,7 cm i imaju identičnu reflektujuću završnu obradu sa obe strane.
Lako se stavlja, lagana je i udobna za nošenje. Ovaj nakit je vanvremenski i može da se nosi u svakoj prilici.

O NERĐAJUĆEM ČELIKU:
Nerđajući čelik je sa oznakom 304. Uz odgovarajuću negu svaki komad nakita napravljen od ovog materijala može jako dugo da se nosi. Nerđajući čelik je kao materijal izdržljiv, ne menja boju, otporan je na rđu, ne oksidira, ne zazeleni kožu. Za razliku od srebra, nikada neće potamniti niti promeniti boju. Takođe, nerđajući čelik je odličan materijal za ljude koji su alergični na druge vrste metala. Zahteva malo ili nimalo održavanja. Ako je potrebno, možete očistiti svoj nakit od nerđajućeg čelika (sve komade osim slatkovodnih bisera!) u vodi sa blagom sapunicom. Zatim ga treba obrisati i osušiti. Ako budete pažljivi i oprezni, ostaće sjajan i lep veoma dugo, uz vrlo malo truda. Molim vas da ne udarate ili grebete svoje komade nakita, i smanjite kontakt sa kućnim hemikalijama.

Molim vas da imate na umu i sledeće:
*Proverite da li vam odgovara dimenzija/dužina izabranog komada nakita. Ukoliko niste sigurni, budite slobodni da me kontaktirate pre poručivanja, vrlo rado ću vam pomoći da za sebe izaberete najbolje.
*Obzirom da je svaki komad ručni rad, proizvod koji ste izabrali ne mora da bude identičan onom koji je na fotografiji. Pre kupovine me kontaktirajte da vam pošaljem fotografiju vašeg proizvoda koji bi bio poslat.
*Pošiljke šaljem Post Express-om, troškove poštarine snosi kupac.

Hvala vam što ste posetili moju online prodavnicu!

Reviews

Napišite vašu recenziju i ocenite

You're reviewing: Narukvica sa 5 zvezdica

Politika shopa
Search engine powered by ElasticSuite