Korpa

Mini korpa

Narukvica sa 3+3 slatkovodna bisera
Svi proizvodi brenda Purple Venus Accessories
Više detalja o brendu
Prijavi proizvod
1500

Narukvica sa 3+3 slatkovodna bisera

1.500,00 RSD

Narukvica sa 3+3 slatkovodna bisera.
Dužina 16, 17 ili 18 cm + 2 cm lanac za produžetke.

POŽURI! OGRANIČENA KOLIČINA NA STANJU
dana sati minuti sekundi
- +
Dostupnost:Pravi se po porudžbini
Rok za isporuku: 5 do 7 radnih dana
Details

Narukvica je napravljena od nerđajućeg (hirurškog) čelika sa oznakom 304 i slatkovodnih bisera. Dužina može da bude 16, 17 ili 18 cm na koji se dodaje lanac za produžetke do 2 cm. Biser je oko 0,5 cm.
Lako se stavlja, lagana je, vrlo elegantna i udobna za nošenje. Ovaj nakit je vanvremenski i može da se nosi u svakoj prilici.
Cena je data za jedan komad. 

O SLATKOVODNIM BISERIMA:
Svaki slatkovodni biser je drugačijeg oblika. Budite nežni sa njima da bi vam dugo bili u dobrom stanju, uklonite ih pre neke teže fizičke aktivnosti, držite dalje od vode i visokih temperatura. Čuvajte ih na suvom mestu, zaštićene od vlage, visokih temperatura i direktnog svetla. Ukoliko se pokvase, samo ih prebrišite suvom krpicom što pre.

O NERĐAJUĆEM ČELIKU:
Nerđajući čelik je sa oznakom 304. Uz odgovarajuću negu svaki komad nakita napravljen od ovog materijala može jako dugo da se nosi. Nerđajući čelik je kao materijal izdržljiv, ne menja boju, otporan je na rđu, ne oksidira, ne zazeleni kožu. Za razliku od srebra, nikada neće potamniti niti promeniti boju. Takođe, nerđajući čelik je odličan materijal za ljude koji su alergični na druge vrste metala. Zahteva malo ili nimalo održavanja. Ako je potrebno, možete očistiti svoj nakit od nerđajućeg čelika (sve komade osim onih sa  slatkovodnim biserima) u vodi sa blagom sapunicom. Zatim ga treba obrisati i osušiti. Ako budete pažljivi i oprezni, ostaće sjajan i lep veoma dugo, uz vrlo malo truda. Molim vas da ne udarate ili grebete svoje komade nakita, i smanjite kontakt sa kućnim hemikalijama.

Molim vas da imate na umu i sledeće:
*Proverite da li vam odgovara dimenzija/dužina izabranog komada nakita. Ukoliko niste sigurni, budite slobodni da me kontaktirate pre poručivanja, vrlo rado ću vam pomoći da za sebe izaberete najbolje.
*Obzirom da je svaki komad ručni rad, proizvod koji ste izabrali ne mora da bude identičan onom koji je na fotografiji. Pre kupovine me kontaktirajte da vam pošaljem fotografiju vašeg proizvoda koji bi bio poslat.
*Pošiljke šaljem Post Express-om, troškove poštarine snosi kupac.

Hvala vam što ste posetili moju online prodavnicu!

Reviews

Napišite vašu recenziju i ocenite

You're reviewing: Narukvica sa 3+3 slatkovodna bisera

Politika shopa
Search engine powered by ElasticSuite