(0 Recenzija)

Zidni kalendar "Ona" za 2024. godinu

Zidni kalendar, sklopljeni format 21x21 cm, rasklopljeni 21x42 cm. Spiralni povez. Kalendar sadrži i planer za upisivanje važnih događaja.

17EUR
1
Dostupnost: Na stanju
Dostava do: 2-3 dana
Vise detalja o proizvodu
Zidni kalendar "Ona" za 2024. godinu je idealan novogodišnji/božićno poklon za sve sjajne žene koje poznajete - uključujući i vas same! Nezavisne, odlučne, brižne, isplanirane, nestrpljive, nespremne i ranjive. Kompleksne i toga svesne. Planer-kockice zgodne su za upisivanje grandioznih snova, sitnih obaveza i važnih datuma. Nakon što godina istekne, ilustracije možete uramiti kao printove i tako sačuvati parče sećanja na godinu koja će brzo proći. Moguće je poručiti i veću količinu za vaš ženski kolektiv, uz određeni rok izrade od minimum sedam dana.
Uslovi dostave
Pošiljke dostavljam Post expressom. Postoji mogućnost isporuke na adresu, preuzimanja paketa u pošti i lična dostava - samo u Subotici! Cene isporuke su zasnovane na stopama Post Express kurirske službe i razlikuju se u zavisnosti od naručenih proizvoda - težine i vrednosti paketa. Od trenutka kada je Vaša porudžbina poslata, nismo u mogućnosti da damo preciznije informacije od onih koje možete dobiti preko broja pošiljke ili od kurirske službe. Ukoliko nikoga nema na adresi prilikom dostave, paket vas čeka u Pošti do 5 dana. Pošta naplaćuje ležarinu nereuzetih pošiljaka 15 dinara po danu. Mogućnost ličnog preuzimanja u Subotici.
Povraćaj i zamena
U slučaju oštećenja pošiljke tokom transporta šaljem novi proizvod o našem trošku.
Podeli
Studio Šušumige
Studio Šušumige
Subotica, RS

Proveren prodavac

Porudžbine
25
Član od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
O nama
    Studio "Šušumige" je mesto na kome nastaju nežne & otkačene ilustracije inspirisane svakodnevicom i autoironijom - ilustracije koje grle. U ponudi su originalni ilustrovani predmeti poput printova, cegera, bedževa, broševa koji oplemenjuju toplinom vaš stil kao i životni/radni prostor. Povremeno su u ponudi nakit od keramike i keramički predmeti koji su unikatni i organičenih serija. Moguća je i izrada personalizovanih ilustracija za posebne prilike.
Politika poslovanja
    Naša poslovna politika zasniva se na profesionalnosti i odgovornosti. Preko 80% naših kupaca nam ponovo ukazuje poverenje nakon prve kupovine.
Povraćaj i zamena
    U slučaju oštećenja pošiljke tokom transporta šaljem novi proizvod o našem trošku.