(0 Recenzija)

Fabriccessories

Velika marama sa dva lica veliki cvetovi-crna

Materijal: sareni muslin i jednobojna viskoza, oba 100% prirodni. Model: trougao. Dimenzije: 130 x 140 x 190 cm.

26EUR
Boja
1
Dostupnost: Na stanju
Dostava do: 1-2 dana
Vise detalja o proizvodu
Velika letnja marama sa dva lica, od tanke šarene viskoze dezena sa krupnim cvetovima i lagane, crnebili sive viskoze, sa ukrasnom šnalom koja omogućava veliki broj načina nošenja. Mogućnost kombinovanja sa drugim jednobojnim viskozama, krem ili tamno siva.
Uslovi dostave
Nakon prijema tacnih podataka kupca: 1. Licno preuzimanje u Beogradu 2. Uplata na racun i Post express ili CC paket ili DExpress 3. Placanje pouzecem i Post express ili CC paket ili DExpress
Povracaj i zamena
Reklamacije na neispravan proizvod molim prijaviti u roku od 2 dana od prijema proizvoda; troskove dostave snosi proizvodjac. U slučaju ispravnog proizvoda, zamena i povraćaj proizvoda mogući u roku od 5 dana; troskove dostave snosi kupac.
Podeli
Card image
Porudzbine
199
Clan od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
Jedinstvene ručno rađene marame sa dva lica, od različitih materijala (viskoza, pamuk, vuna, muslin, trikotaža, lan...) sa specifičnim ukrasnim kopčanjem (dugme, metalne kopče, šnale, treger kopče, karabinjer...) u velikom broju dezena i sa puno varijanti nošenja. Idealan detalj koji Vas izdvaja, za posebne prilike i svaki dan. Savršen poklon za drage osobe u različitim prilikama. Uputstvo za nameštanje Fabriccessories marame sa dva lica (model pravouganik sa šnalom): Staviti maramu oko vrata, da krajevi padaju napred (kao peškir), tako da jedno lice bude gore a drugo dole (tj. da se ne uvrće). Onda krajeve koji imaju učkur i učkur sa dugmetom uzeti svaki u odgovarajuću ruku i ukrstiti napred pa zakopčati pozadi na vratu (provući dugme kroz učkur). Onda namestiti donji trougao (što šire ili po ukusu) i preko gornji trougao (veličine koje želite, gornji veći ili gornji manji pa da se vidi i donji). Kragna se izvrne po želji, da se vidi druga strana. Šnala je odvojena od marame i može staviti provlačenjem kroz bilo koji kraj marame (kraj sa učkurom ili kraj sa učkurom i dugmetom) i pozicionirati po ukusu, niže ili više, a marama se može nositi i bez šnale.

Saznaj vise