(0 Recenzija)

SORVEI

Tanki ženski kožni kaiš

materijal: prirodna koža dužina: 180 cm (odgovara za veličine struka od okvirno 60cm do 88cm, tj konfekcijske veličine XS-L) Ako Vam je potrebno da bude drugačije dužine ili da ga savršeno prilagodimo Vama možete poslati svoj obim struka u napomeni pri porudžbini. Boja metalnih delova može da bude po izboru zlatna ili srebrna.

29EUR
Boja
Prodavnica je na odmoru, Vaše proizvode možete da očekujete nakon 01/04/2024
1
Dostupnost: Pravljenje po porudžbini
Dostava do: 7-10 dana
Vise detalja o proizvodu
Jednostavnim a praktičnim i originalnim detaljem Sorvei stvara komad za pamćenje. Može da se nosi u stotinama različitih prilika i prati sve od rock do boho stila. Obmotava se dva puta oko struka,podešava se kopčom na prednjoj strani i može se namestiti po želji na više načina provlačenjem kroz krug koji spaja dva dela kaiša. Namenjen je prvenstveno za struk, ali ako je jednom obmotan ili ako su uži kukovi može se nositi i na kukovima. Prvoklasna prirodna koža i pažljivi ručni rad čine ovaj predmet koliko lepim toliko i dugotrajnim, kvalitetnim i praktičnim. Proizvode izradjujemo po porudžbini i rok za izradu je 7-10 radnih dana, ali ako je potrebno za neku hitnu priliku, možete naglasiti u napomeni pri porudžbini i potrudiemo se da bude pre
Uslovi dostave
Kupac plaća troškove dostave po važećem cenovniku kurirske službe. Možete izabrati kurirsku službu koja Vam odgovara, ako ne izaberete pakete automatski šaljemo Post expressom.
Povracaj i zamena
Nadamo se da će svi naši proizvodi čim ih preuzmete biti još lepši ali ako bilo šta ne odgovara ili Vam se ne dopadne uživo, stojimo na raspolaganju. Sve predmete možete vratiti ili zameniti u roku od 15 dana od preuzimanja. Bitno je samo da predmet nije korišćen i oštećen. Kupac plaća troškove dostave. Molimo da nas kontaktirate putem maila sorveidesign@gmail.com ako je potrebna pomoć oko narudžbine ili zamene/vraćanja. Takodje, ako je potrebno sve popravke su besplatne.
Podeli
Card image
Porudzbine
27
Clan od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
SØRVEI čine pažljivo dizajnirani modni detalji, ručno rađeni u Srbii, a inspirsani idejom spajanja nordijskog dizajna; praktičnosti i i originalnosti u jedan unikatan komad. Svaka naša torba, kaiš ili komad nakita je rezultat dugog proces mašte, inspiracije i pažljivog uklapanja svake linije i geometrije, boje, materijala u jedan lep, a koristan predmet napravljen od kvalitetne prirodne kože. SØRVEI je inovativan, malo provokativan, savršeno ženstven,praktičan i zgodan. Prvenstveno – drugačiji.

Saznaj vise