(0 Recenzija)

Sanjar

Sanjar majica - Konstrakta

Majice su unisex i stoga se veličine sa fotografije odnose i na muškarce i na žene. Dimenzije brojeva nalaze se među fotografijama.  Moguće je manje skupljanje tokom pranja s obzirom da su majice u potpunosti pamučne.

19EUR
Veličina odeće žene (internacionalne veličine)
1
Dostupnost: Na stanju
Dostava do: 3-5 dana
Vise detalja o proizvodu
Majica sa ilustracijom brenda Sanjar.  100% pamuk. Boje su intenzivne i postojane uz odgovarajuće održavanje. Preporučeno pranje na 30 stepeni ili ručno. Sve majice su upakovane sa pažnjom, kako bi se osigurao siguran put do vas.
Uslovi dostave
Svi paketi se šalju Postexpres službom Pošte Srbije.
Povracaj i zamena
Povrat ili zamena proizvoda su mogući u roku od pet radnih dana od dana preuzimanja pošiljke. Troškove povrata i eventualnog ponovnog slanja snosi kupac. Kako biste izbegli ove dodatne troškove molim vas da pažljivo pročitate opise proizvoda koje poručujete.
Podeli
Card image
Porudzbine
131
Clan od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
Ćao, ja sam Sanja i stojim iza brenda Sanjar koji je osnovan tokom 2020. godine, nakon što je nastala ilustracija Vlade Divljana. Taj crtež je naišao na predivne komentare, a ljudi koji su želeli da kupe majice i printove su podstakli moj entuzijazam i ohrabrili me da krenem u ovu avanturu. Skoro sve ličnosti koje sam do sada nacrtala sam isključivo birala naspram toga da li mi bude neku lepu emociju ili sećanje. S obzirom da su karijere većine njih starije od mene, jasno je da me mnogi podsećaju na detinjstvo i na porodicu. Na ostalim ilustracijama su uglavnom biljke i ptice, a znamo da je priroda uvek najlepši izvor inspiracije i ne treba objašnjavati zašto je to tako. Dobrodošli u moj svet, tu sam za sva vaša pitanja.

Saznaj vise