(0 Recenzija)

SORVEI

Obsidian široki ženski kožni korset kaiš / pojas

Materijal: prirodna koža. Vodič za veličine (prilagodjeno evropskim standardnim konfekcijskim veličinama za žene) XS: obim struka od 56-67cm S-M:obim struka od 63-75cm L-XL: obim struka od 70-82cm Svaki pojas ima tri kopče za podešavanje. Rok izrade je oko 7 dana, ako je potreban za hitnu priliku možemo se potruditi da bude pre. Može doći i u specijalnom poklon pakovanju, naglasite pri naručivanju. Veličine dosta zavise od gradje i ako slučajno nešto ne odgovara pojas možete vratiti ili zameniti

36EUR
Veličina odeće žene (internacionalne veličine)
Prodavnica je na odmoru, Vaše proizvode možete da očekujete nakon 01/04/2024
1
Dostupnost: Pravljenje po porudžbini
Dostava do: 7-10 dana
Vise detalja o proizvodu
Obsidian široki ženski korset kožni kaiš / pojas od SORVEI je napravljen sa idejom da naglasi najbolje u vezi Vašeg struka i unese nešto posebno u svaku odvenu kombinaciju uz pomoć prvoklasne prirodne kože i pažljivog ručnog rada. Obsidian korset pojas se podešava kopčama na ledjima i tako može da isprati sve oblike tela ili različite odevne kombinacije ispod. Možda najvažnija crta ovog kaiša je da ima ubačen elastin u šavove tako da ne opterećuje pokrete, a savršeno prati liniju tela. Mali savet:Zbog kroja i elastina ne morate imati mnogo brige da ćete omašiti veličinu . Ako imate dilemu da li uzeti veću ili manju veličinu, preporučujemo manju jer pojas najbolje stoji ako malo stegne figuru. Svaki predmet radimo po porudžbini i ako želite da ga prilagodimo savršeno Vama možete napisati obim struka u polju napomene pri porudžbini. Zbog specifičnog kroja, maksimalni obim struka do kog radimo podešavanje je 90cm.
Uslovi dostave
Kupac plaća troškove dostave po važećem cenovniku kurirske službe. Možete izabrati kurirsku službu koja Vam odgovara, ako ne izaberete pakete automatski šaljemo Post expressom.
Povracaj i zamena
Nadamo se da će svi naši proizvodi čim ih preuzmete biti još lepši ali ako bilo šta ne odgovara ili Vam se ne dopadne uživo, stojimo na raspolaganju. Sve predmete možete vratiti ili zameniti u roku od 15 dana od preuzimanja. Bitno je samo da predmet nije korišćen i oštećen. Kupac plaća troškove dostave. Molimo da nas kontaktirate putem maila sorveidesign@gmail.com ako je potrebna pomoć oko narudžbine ili zamene/vraćanja. Takodje, ako je potrebno sve popravke su besplatne.
Podeli
Card image
Porudzbine
27
Clan od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
SØRVEI čine pažljivo dizajnirani modni detalji, ručno rađeni u Srbii, a inspirsani idejom spajanja nordijskog dizajna; praktičnosti i i originalnosti u jedan unikatan komad. Svaka naša torba, kaiš ili komad nakita je rezultat dugog proces mašte, inspiracije i pažljivog uklapanja svake linije i geometrije, boje, materijala u jedan lep, a koristan predmet napravljen od kvalitetne prirodne kože. SØRVEI je inovativan, malo provokativan, savršeno ženstven,praktičan i zgodan. Prvenstveno – drugačiji.

Saznaj vise