(0 Recenzija)

Simply Ollie

Strawberries, Nedeljni Planer A5

Dimenzije: Unutrašnje stranice A5 / 148 x 210 mm Sastav & održavanje / Materijali: * Unutrašnje stranice štampane na 100g belom papiru * Unutrašnji džep sa zadnje strane * Tekst sive boje, opuštajuće za oči * Zlatna metalna spirala * Čvrste mat korice * Simply Ollie logo na korici planera, utisnut sa zlatnom folijom

18.3EUR
1
Dostupnost: Na stanju
Dostava do: 3-5 dana
Vise detalja o proizvodu
Pripremi se za nedelju koja dolazi uz Simply Ollie nedeljni planer. Ovaj planer je A5 formata i odlikuju ga čvrste korice i unutrašnji džep, tako da ga možete nositi svuda sa sobom. Nedeljni pregled se sastoji od odredjenog prostora za dnevne obaveze sa leve strane i To-Do liste i prostora za beleške sa desne strane. Zbog svog jednostavnog dizajna i svedene estetike, Simply Ollie planeri su funkcionalni sa puno prostora za ukrašavanje i prilagodjavanje planera prema vašim potrebama. Specifikacije: * Pregled godine * Mesečni plan sa mesečnim ciljevima, top 3 prioriteta, planom prihoda & rashoda i prostorom za beleške. * Nedeljni plan sa top 3 prioriteta, To-Do listom i još mnogo toga! * Kombinovani prostor za vikende * Slobodan prostor za personalizaciju * Dodatne stranice za beleške * Stranice za planiranje zadataka/projekata * 200 stranica ukupno Napomena: Boje korica mogu odstupati od fotografije.
Uslovi dostave
Proizvodi koji su na stanju se šalju u roku od 2-3 radna dana. Ukoliko je porudžbina napravljena u petak ili tokom vikenda, biće poslata najranije u utorak.  Cene isporuke su zasnovane na stopama Post Express kurirske službe i razlikuju se u zavisnosti od naručenih proizvoda -  težine i vrednosti paketa. Od trenutka kada je Vaša porudžbina poslata, nismo u mogućnosti da damo preciznije informacije od onih koje možete dobiti preko broja pošiljke ili od kurirske službe. Ukoliko nikoga nema na adresi prilikom dostave, paket vas čeka u Pošti do 20 dana. Imajte u vidu da se svaki dan naplaćuje ležarina od 15,00. Lično preuzimanje je moguće u našoj radnji u Šamačkoj 2. Bićete obavešteni kada paket bude spreman za preuzimanje.
Povracaj i zamena
Prihvatamo zamenu proizvoda kada postoji neka greška sa naše strane ili oštećenje u toku transporta. Ukoliko je ovo slučaj sa Vašom porudžbinom, moraćete da nas kontaktirate u roku od tri dana od dana prijema. Ne možemo da obrađujemo povraćaj ukoliko je proizvod upotrebljen. Ukoliko želite da promenite ili da otkažete porudžbinu, molimo Vas da nas kontaktirate u narednih 24h. Nismo u mogućnosti da kombinujemo porudžbine ili da kontaktiramo kurirsku službu kako bismo ispravili adresu za isporuku nakon što je porudžbina poslata. Hvala! :)
Podeli
Card image
Porudzbine
2
Clan od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
Minimalizam koji donosi rezultate - tako opisujemo Simply Ollie. Neodoljivi spolja i pregledni iznutra, naši planeri su idealni za sve one koji žele da unesu “malo reda u svoj univerzum”. Dizajnirani su tako da budu prilagodljivi svima i jednostavni za upotrebu, a ime su dobili po svom zaštitnom licu - malom mešancu Oliju. Ja sam Ivana Radovanović, grafička dizajnerka i ponosna nova mama. Od malena gajim ogromnu ljubav prema handmade proizvodima, planerima i ilustracijama. Raduje me što danas delim tu strast sa vama kroz Simply Ollie, mali univerzum gde se organizacija susreće sa kreativnošću.

Saznaj vise