(0 Recenzija)

SORVEI

Gamma Premium mala ženska torba

Materijal: prirodna koža Dimenzije: 21cm (širina 28 cm sa ivicama) x 20 x 6.5 Pored ponudjenh boja može se raditi i u boji po izboru. Boja metalnih detalja po izboru može biti zlatna ili srebrna.

77EUR
Boja
Prodavnica je na odmoru, Vaše proizvode možete da očekujete nakon 01/04/2024
1
Dostupnost: Pravljenje po porudžbini
Dostava do: 10-14 dana
Vise detalja o proizvodu
Gamma premium mala ručna torba od Sorvei design je spoj arhitekture, umetnosti i mode. Ova zgodna torba malih dimenzija neobičnog dizajna je rađena od prave kože, ima unutrašnji džep na zakopčavanje , kaiš koji se skida pa se može nositi i samo za metalnu dršku originalnog dizajna.
Uslovi dostave
Kupac plaća troškove dostave po važećem cenovniku kurirske službe. Možete izabrati kurirsku službu koja Vam odgovara, ako ne izaberete pakete automatski šaljemo Post expressom.
Povracaj i zamena
Nadamo se da će svi naši proizvodi čim ih preuzmete biti još lepši ali ako bilo šta ne odgovara ili Vam se ne dopadne uživo, stojimo na raspolaganju. Sve predmete možete vratiti ili zameniti u roku od 15 dana od preuzimanja. Bitno je samo da predmet nije korišćen i oštećen. Kupac plaća troškove dostave. Molimo da nas kontaktirate putem maila sorveidesign@gmail.com ako je potrebna pomoć oko narudžbine ili zamene/vraćanja. Takodje, ako je potrebno sve popravke su besplatne.
Podeli
Card image
Porudzbine
27
Clan od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
SØRVEI čine pažljivo dizajnirani modni detalji, ručno rađeni u Srbii, a inspirsani idejom spajanja nordijskog dizajna; praktičnosti i i originalnosti u jedan unikatan komad. Svaka naša torba, kaiš ili komad nakita je rezultat dugog proces mašte, inspiracije i pažljivog uklapanja svake linije i geometrije, boje, materijala u jedan lep, a koristan predmet napravljen od kvalitetne prirodne kože. SØRVEI je inovativan, malo provokativan, savršeno ženstven,praktičan i zgodan. Prvenstveno – drugačiji.

Saznaj vise