(0 Recenzija)

Two N

Drvena LED lampa Lija

Dimenzije: 30 x 28 x 5,5 cm. Napajanje: strujni adapter niskog radnog napona AC 100-240V - DC 5V. Radni vek dioda približno 10 000 H. Materijal: Prvoklasna čamova masivna ploča, led diode toplo bele 1,2W, beli kabl sa dimerom. Održavanje: prebrisati suvom krpom. Mogućnost kačenja na zid. Sertifikati: CE, RoHS

92EUR
Boja
1
Dostupnost: Na stanju
Dostava do: 5-7 dana
Vise detalja o proizvodu
Predstavljamo vam ručno rađene noćne lampe od drveta sa LED diodama. Ono što ih spaja su finese i oblici koji nadahnjuju. Bez mnogo napora, idealno se uklapaju u različite stilove uređenja savremenog doma, dajući mu dozu preko potrebnog šarma. Jedno je sigurno, deca će ih prosto obožavati! Naše LED lampe napajaju se strujnim adapterima niskog radnog napona što ih čini bezbednim i praktičnim za korišćenje u dečijim sobama. Zahvaljujući savremenoj LED tehnologiji lampe se ne zagrevaju i troše veoma malu količinu energije. Za proizvodnju naših lampi koristimo drvo iz odgovorno gajenih šuma dok za završnu obradu biramo sertifikovane boje na vodenoj bazi. Zbog prirode materijala gotovo nije moguće napraviti dva identična proizvoda a veoma često su prisutne i sitne greške drveta kao što su čvorovi i sitne pukotine. To svaku našu lampu čini unikatom. Dizajnirano i proizvedeno u Srbiji.
Uslovi dostave
Isporuka se vrši u svim mestima na teritoriji Republike Srbije gde je dostava moguća od strane kurirske službe Postexpress. Rok dostave je 7 - 10 radnih dana. Prodavac je dužan da roba prilikom slanja bude obezbedjena i isporučena u originalnom pakovanju i ispravnom stanju. Kupac je dužan da prilikom preuzimanja proveri ispravnost robe i svojim potpisom potvrdi da je robu preuzeo u ispravnom stanju, jer se naknadne reklamacije po pitanju količine ili samog oštećenja neće uvažavati. Takodje, ukoliko primeti neke nedostatke ili oštećenja na pakovanju, istu nije u obavezi da preuzme. U tom slučaju je potrebno da nas obavesti putem maila ili kontakt telefona 064/2978-303 o razlozima zbog kojih roba nije preuzeta, kako bi mi imali evidenciju i na najkraći način rešili nastali problem.
Povracaj i zamena
Kupljene proizvode možete vratiti u roku od 14 dana od potvrde isporuke. Ako je prošlo više od četrnaest dana, nažalost, ne možemo vam ponuditi povrat novca. Da biste ispunjavali uslov za povraćaj, vaš predmet mora biti neiskorišćen i u istom stanju u kom ste ga dobili. Takođe mora biti u originalnoj ambalaži. Ne prihvatamo povrat naručene robe sa prilagođenim dizajnom ( npr. personalizovane porudžbine). Povrat novca može se izvršiti samo za stavke sa uobičajenom cenom, nažalost, stavke kupljene sa akcijskom ponudom nije moguće vratiti. Da bismo izvršili povrat novca potreban nam je račun ili dokaz o kupovini. Molimo vas da kupljene predmete ne vraćate bez naše potvrde. Prethodno nas o tome izvestite putem e-maila na adresu twonkidsfurniturendecor@gmail.com
Podeli
Card image
Porudzbine
15
Clan od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
Upoznajte Two N. Mi smo mala porodična firma iz Beograda, tu smo pretočili svo naše znanje i veštine stečene dugogodišnjim iskustvom u drvnoj industriji. Naš fokus je stvaranje jedinstvenog ambijenta za život, igru i učenje jer mi poznajemo izazove dizajniranja iz prve ruke. U našem malom Two N preduzeću trudimo se da kupcima pružimo četiri važna kvaliteta: održivost, izdržljivost, pristupačnost i sjajnu uslugu. NAŠA PRIČA Na početku je postojala ideja koju su diktirale sopstvene potrebe. Želeli smo da svojoj deci prižimo drugačiji doživljaj prostora u kom borave, sa elementima koji nisu samo estetski već i funkcionalni. Bez jasnog poslovnog plana u džepu i ambicija da osvojimo tržište, počeli smo da pravimo prve police i drvene lampe. Mašina se polako usijala a interesovanje za naše proizviode raslo je iz dana u dan. U današnjem svetu nije lako stvoriti originalne stvari za decu, jer tržište je preplavljeno hiljadama plastičnih i glasnih čuda koja se za dva minuta bacaju u ćošak. Mi verujemo da decu traba okružiti stvarima koje su prirodne i lepe, sa dušom i istorijom. Napravljeni od drveta, naši proizvodi nisu samo trajni već čine i da prostor oživi. Trudimo se da ono što stvaramo uvek bude jedinstveno, a ideje crpimo iz svega što nas okružuje. Mnogi naši projekti su takođe nastali kroz saradnju sa našim klijentima. Ovo je ujedno i čarolija male kompanije, posvećenost i individualni pristup koji možemo da pružimo svakom kupcu. U našoj maloj fabrici svakodnevno se događa magija. Stvaraju se ručno rađeni predmeti koji mogu promeniti bilo koju sobu i pružiti sate i sate sjajne zabave. To je mesto gde je ljubav utkana u svaki proizvod, gde ideja sledi ideju i prave se pravi dragulji.

Saznaj vise