(0 Recenzija)

Bege Ceger

Ceger/torba "Art kuja"

13EUR
Boja
1
Dostupnost: Na stanju
Vise detalja o proizvodu
"Art Kuja" ceger je izrađen od kepera, visokokvalitetne tkanine koja je izuzetno čvrsta i otporna. Težina cegera od 300 grama garantuje da će vam biti lagan i praktičan za nošenje, bez osećaja preteškog tereta čak i kada ga napunite do vrha. Bela boja cegera donosi eleganciju i čistoću, dok zelene ručke dodaju osvežavajući akcent boje. Kod nas možete izabrati ceger sa belim ručkama ili varijantu sa zelenim ručkama. Bez obzira na boju ručki koju izaberete, možete biti sigurni da je kvalitet izrade našeg proizvoda na najvišem nivou. Posebno bi istakli naš kvalitet i dizajn cegera, jer smo svesni koliko je važno da se osećate sigurno i zadovoljno sa svojom kupovinom. Kupovinom našeg cegera, dobijate trajan proizvod koji će vam dugo služiti. Bilo da ga koristite za svakodnevne aktivnosti, odlazak u prodavnicu ili kao modni dodatak, Bege Ceger će vas pratiti i istaći vašu individualnost.Naručite danas Vaš Bege Ceger i nećete biti razočarani.
Uslovi dostave
Pakete šaljemo Post Express-om, sa dostavom danas za sutra. Cena poštarine za pakete do 500g iznosi 350,00 RSD. Takođe, nudimo mogućnost ličnog preuzimanja na Banovom Brdu u Beogradu. Detalje o vremenu i mestu preuzimanja dogovaramo naknadno.
Povracaj i zamena
Povraćaj novca, kao ni samih cegera, ne nudimo. Ukoliko primetite bilo kakvu grešku na svom cegeru, kačektu ili torbi nakon otvaranja paketa, molimo vas da nas odmah kontaktirate i pošaljete fotografije greške. U tom slučaju, možemo zameniti proizvod istog dana u skladu sa lagerom, ukoliko dođe do toga da je proizvod unikat nalazimo rešenje u skladu sa vašom željom. Rok za prijavu greške je 3 dana od preuzimanja paketa, te Vas molimo da proverite svoj poručeni proizvod i obavestite nas ukoliko primetite bilo kakav problem.
Podeli
Card image
Porudzbine
1
Clan od
2023
Ocena
0
/5
Pratioci
0
Dobrodošli u svet Bege Cegera, gde se kvalitet sreće sa stilom. Naša priča počinje sa željom da svakodnevicu učinimo posebnom. Naši cegeri nisu samo praktični; oni su autentični, nosioci jedinstvenosti i stila. Sa visokokvalitetnim materijalima i preciznom izradom, svaki Bege Ceger proizvod izrađen je s ljubavlju i pažnjom. Osim što je savršen modni detalj, naš ceger je i praktična torba, idealna za odlazak u prodavnicu, šoping i druge svakodnevne aktivnosti. Nudimo vam proizvode koji nisu samo trendi, već su i funkcionalani - spoj jedinstvenosti i svakodnevice.

Saznaj vise