Korpa

Mini korpa

O nama

Komuna je platforma na kojoj ćete pronaći najbolje ručno izrađene proizvode kreativaca, zanatlija i malih proizvođača iz Srbije, koji na platformi funkcionišu kao samostalni prodavci.

 

Da osnažimo srpski hand-made dizajn! Neka krasi ulice i širi radost. Neka je nošen i korišćen. Da podsetimo ljude koliko toga mogu da naprave sopstvenim rukama. Da nas mali proizvođač očara svojim umećem! Da nam ulice preplave lepote njihovog stvaralaštva.

 


Verujemo da će budućnost favorizovati nezavisne kreatore i male proizvođače koji prodaju ručno rađene proizvode. Zapravo, spremni smo da se kladimo u to. Smatramo da su dizajneri i mali proizvođači najbolji ambasadori naše zemlje i zato će upravo oni zauzimati posebno mesto na Komuni. Šira javnost će imati priliku da 24/7 pogleda ili kupi proizvode i rukotvorine najboljih domaćih a kasnije, nadamo se, i regionalnih dizajnera. Ponuda će obuhvatati originalne, savremene komade nameštaja i kućne dekoracije, unikatnu odeću, torbe, nakit, aksesoare, kao i dela savremene umestnosti.

 

Iza Komune stoje:
Kristian Haška
Ivana Ilić

Search engine powered by ElasticSuite