Korpa

Mini korpa

Naturally Divine
Kontakt
Ocena
3
Porudžbine
O nama

Naša misija jeste stvoriti potpunu zdravu negu za svaku porodicu. Svakodnevno istražujemo i razvijamo tokom svih ovih godina najbolje i optimalne kombinacije iz prirode da bi vi u našim proizvodima pronašli ono za čim tragate. Nudimo izvrsnost u svakom smislu, najbolje organske i vredne sastojke, rešenja za sofosticiranu negu, kraj problemima koje imate sa kožom i odgovore na sva pitanja iz oblasti nege i kako do zdrave kože. 

Posvećenost, stručnost, odgovornost i ljubav ka prirodi i ljudima je stvorilo Naturally Divine. Za vas s ljubavlju već 8 godina stvaramo i razvijamo efikasne prirodne formule. Standardne i personalizovane recepture za određene tegobe kao i konsultacije.

0
(0) Ocena
0
Average Price Rating (0)
5 Star ()
4 Star ()
3 Star ()
2 Star ()
1 Star ()
Uslovi dostave

Dostava u roku 3-5 dana od poručivanja. Plaćanje pouzećem.

Povraćaj i zamena

Povraćaj robe je moguć ukoliko roba tj ambalaža koja ima zaštitni sticker nije otpakovana. U tom slučaju vraćamo robu koja je vraćena u roku 15 dana od prijema. 

Ukoliko je došlo do otvaranja ambalaže i postoji neusaglašenost proizvoda (reklamacija) roba se vraća ukoliko se ustanovi da je do neusaglašenosti došlo usled greške od strane prodavca u proizvodnom procesu ili transportu od strane prodavca.  Roba se zameni i dostavi ispravan primerak kupcu ukoliko je do ovakve neusaglašenosti. 

 

Za povrat staklene ambalaže kupac dobija popust na sledeću kupovinu 5%

 

Search engine powered by ElasticSuite