Korpa

Mini korpa

BALI mirišljava sveća u kutiji od voska
Svi proizvodi brenda ijada candle studio
Više detalja o brendu
Prijavi proizvod
2000

BALI mirišljava sveća u kutiji od voska

2.000,00 RSD

BALI mirišljava sveća u nesagorivoj kutiji od voska sa toplim notama kokosa, blistavim tonovima pomoranđze, limete i djumbira.

9x9 cm / 420g

POŽURI! OGRANIČENA KOLIČINA NA STANJU
dana sati minuti sekundi
- +
Dostupnost:Dostupno odmah
Rok za isporuku:
Details

BALI • pođite na tropsku avanturu sa nama uz našu ekskluzivnu Bali sveću!

Prepustite se toplim notama kokosa, blistavim tonovima pomoranđze i limete okupani nežnim velom sofisticiranosti koju donosi naš tajni sastojak koji ćemo prepustite vama da sami otkrijete kada vas preplavi ovaj talas slasne egzotike.

Smeštena u dekorativnu kutiju od nesagorivog voska, ovaj dragulj je masivan * 400g* precizno izrezbaren i čvtst poput slonovače, zahtevna tehnika koja čini ovu sveću još više posebnom i luksuznom.

Poklopac je ukrašen geometrijom cvetne mandale koja je okupana istim zanosnim mirisom Balija. Poklopac nakon sagorevanja sveće se može iskoristiti na grejaču za vosak kako bi se produžilo trajanje ovog neodoljivog mirisa.

Dimenzije sveće su 9x9cm, 420g voska što garantuje sate i sate gorenja.

Znamo da ćete biti odusevljeni jer je BALI napravljena da obara s noga svojim moćnim i sofisticiranim izgledom, besprekornim profesionalnim kvalitetom i autenticnom harizmom neponovljivog mirisa.

BALI sveća dolazi u kutiji sa poklon vrećicom. Dostupna je ekskluzivno kod nas u ograničenim količinama zbog kompleksnog procesa izrade #autorskodelo

Reviews

Napišite vašu recenziju i ocenite

You're reviewing: BALI mirišljava sveća u kutiji od voska

Politika shopa
Search engine powered by ElasticSuite