Korpa

Mini korpa

HYGGE KOZMETIKA
Kontakt
Ocena
90
Porudžbine
O nama

Mi smo mala radionica koja je sastavljena od sertifikovanih aromakozmetičara i zaljubljenika u prirodu i jednostavnost, a koja teži sveopštem skladu čoveka i prirode.
Grčka reč κόσμος (kosmos) od koje je nastala reč kozmetika, označava uređenost, a mi pokušavamo da unesemo smirenost i uređenost u svakodnevicu.
Za naziv smo izabrali reč danskog porekla – Hygge (hi-ge), koja označava koncept smirenosti, povratak prirodi i hedonizam trenutka.

Ova reč je ideja-vodilja naše kozmetike.

U sastav aromakozmetičkih preparata ulaze hladno ceđena, nerafinisana biljna ulja, eterična ulja, macerati i hidrolati, a primarni cilj jeste da dubinski hrani, neguje i obnavlja kožu.

Prirodna kozmetika je takva da se tokom procesa proizvodnje apsolutno izbegava korišćenje bilo kakvih hemikalija i sintetičkih sastojaka.

Prirodna kozmetika ne sadrži sintetičke mirise i boje, parafine, genetski modifikovane sirovine, pesticide, a dozvoljeni su konzervansi (emulgatori) prirodnog porekla.

 

Porudžbine šaljemo Post Express službom, a postoji mogućnost ličnog preuzimanja u Beogradu (smanjimo zajednički otisak).

5
(1) Ocena
5
Average Price Rating (1)
5 Star (1)
4 Star (0)
3 Star (0)
2 Star (0)
1 Star (0)
Pravo hygge iskustvo!
Ocena Ocena: 5

Pakovanje je prelepo i sve je tako profesionalno upakovano! Uživanje je koristiti Hygge proizvode!

Ocena od Ivana Ilic Feb 08, 2021
Uslovi dostave

Slanje je moguće Post express službom ili lično preuzimanje u Beogradu.

Uplata je moguća na račun unapred ili po pouzeću.

Povraćaj i zamena
Search engine powered by ElasticSuite