Korpa

Mini korpa

Dungn Underground
Kontakt
Ocena
7
Porudžbine
O nama

Dungn Underground je brend fokusiran na izgradnju alternativnog pravca i stila oblačenja. Nastali smo 2018. godine, sa željom da doprinesemo domaćoj streetwear i modnoj sceni, sa pristupačnim i interesantnim komadima odeće.

Pogledajte našu raznovrsnu ponudu i izaberite svoj stil.

0
(0) Ocena
0
Average Price Rating (0)
5 Star ()
4 Star ()
3 Star ()
2 Star ()
1 Star ()
Uslovi dostave

Pakete šaljemo putem kurirske službe Post Express i plaćanje se vrši pouzećem. Vreme od poručivanja do stizanja proizvoda je od 2 do 7 radnih dana.

Povraćaj i zamena

Kako bismo obezbedili što bolji kvalitet i što raznovrsniju ponudu, sve proizvode izrađujemo i dorađujemo ručno, nakon što ih poručite. Ovako osiguravamo da je svaki komad garderobe rađen sa punom pažnjom i ne predstavlja samo još jedan komad materijala koji šaljemo.

Zbog toga, toplo preporučujemo da pre porudžbine pogledate tabelu sa veličinama, kao i opis materijala na stranici proizvoda, kako biste bili sigurni da Vam proizvod odgovara.

Zamene i vraćanja su mogući nakon popunjavanja obrasca koji dobijate od naše podrške. Troškove dostave u slučaju zamene i vraćanja snosi kupac, ukoliko nismo mi napravili grešku (poslali pogrešan model, veličinu ili roba ima neki feler). Uslov za vraćanje i zamenu je da proizvodi nisu nošeni i prani.

Search engine powered by ElasticSuite